• BIST 9530.47
  • Altın 2483.342
  • Dolar 32.5306
  • Euro 34.8665
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Altay, Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Altay, Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti, öğrencilerle...

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti, öğrencilerle buluştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçenin farklı noktalarında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Altay, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilere geleceğe dair önemli tavsiyelerde bulunan Altay ve Kayacılar, okul idarecileri ve öğretmenlerle de görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ülkenin geleceğinde bugünün gençlerinin söz sahibi olacağını ifade eden Başkan Altay," Ailelerininiz, öğretmenleriniz ve bizler en iyi şartlarda eğitimizi sürdürmeniz için gayret sarf ediyoruz. Bu noktada sizlere de büyük sorumluluk düşüyor. Hiç şüphesiz okul yıllarında göstereceğiniz gayret gelecek planlamanızda sizlere önemli getiriler sağlayacak. Üniversite sınavının ilk etabına iki ay gibi bir süre kaldı. Sizlerden bu dönemde temponuzu biraz daha arttırmanızı istiyoruz" dedi.

Sözlerinin sonunda eğitim-öğretim başarısı kadar değer sahibi insan yetiştirmenin de büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Altay, "Önemli olan memleketini ve vatanını seven, iyi insan olabilmektir" ifadelerini kulandı.

"Hangi üniversitede, hangi meslek grubunda olduğunuz elbette önemli, ama bundan daha önemlisi mutlu ve huzurlu bir insan olmaktır" diyen Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da," Vatanına milletine faydalı, etrafında saygı gören, işini iyi yapan ve aranan insan olmak büyük önem taşıyor. Bu noktada gençlerimize güvenimiz tam" dedi.

Başkan Altay, Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Altay, Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Altay, Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim