• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Altay, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Altay, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından 2016 Hizmet Planlama Toplantısı gerçekleştirildi. Selçuklu" ya bağlı mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda 2016 yılında yapılması planlanan hizmetler ve mahallelerin ihtiyaçları görüşüldü. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve Selçuklu" ya bağlı muhtarlar katıldı.

Muhtarlarla belirli periyotlarda bir araya geldiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu buluşmalar ile hem hizmetlerimizi anlatma fırsatı oluyor hem de mahallelerdeki sorunları dinliyoruz. Selçuklu'da çok iyi bir ekip ruhu oluşturduk. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olsun. Bu birliktelik güzel hizmetlerin üretilmesine vesile olsun" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR"

Selçuklu Belediyesi'nin ilçeye kazandırılacak yeni hizmetler için projeler ürettiğini ifade eden Başkan Altay, "Mevcut projelerimizi de tamamlamak için çalışıyor ve gayret ediyoruz. Burada muhtarlarımızın çok büyük katkısı var. Hizmet planlamasında sizlerin taleplerini dikkate alıyoruz. Selçuklu Belediyesi 2016 yılında da altyapı, sağlık, eğitim ve sosyal tesis çalışmalarına aralıksız devam edecek. Ekiplerimiz, hizmetlerimizi ulaştırmak için merkez mahallerimizin yanında yeni bağlanan mahallelerde de çalışmalarına devam ediyor" diye konuştu.

Mahallelerin sorunlarının tespiti noktasında muhtarlarla her zaman işbirliği ve iletişime açık olduklarını söyleyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, " Muhtarlarla belirli periyotlarla gerçekleşen toplantılar ile mahallelerimizin eksik ve istekleri birinci ağızdan tespit ediliyor. Böylece çözüme katkı sağlanıyor" ifadelerini kullandı.

Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu'da programda bir teşekkür konuşması yaptı. Avcıoğlu, "Selçuklu Belediye Başkanımıza bu güzel davetleri için teşekkür ediyorum. Başkanımıza sizlerin adına birtakım istek ve önerilerimizi ilettim. Kendisinin ilgi ve alakası bizleri mutlu etti. İnşallah Selçuklu'nun en iyi hizmeti alması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Altay, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Altay, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim