• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Alıcık, YGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Alıcık, YGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS)...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençlerin uzun süredir hazırlandıkları sınavda başarılı olacaklarına inandığını kaydederek, Yarınların kıymetlisi eleştirisel düşünebilen soruşturan, lider karakterli ve analiz yapabilen, yapıcı, orijinal fikirler üretebilen, bunlardan yeni sonuçları ve uygulamaları tasarlayabilen, yaşam boyu öğrenme merakı ve hevesi olan gençlere, ayrıca onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bu sınavın strese ve gerilime neden olmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Alıcık, "Sevgili gençler uzun süredir hazırlandığınız bir sınava gireceksiniz. Sizler için çok önemli olduğunu bildiğim bu sınavda üstün başarılar diliyorum. Şunu unutmayalım, sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve o yolda yürümektir. Kendinizi, bilginize, becerinize güvenerek sizin için en iyisini yapacağınıza eminim. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım gelen bilgi ve becerilerin kazandırılması, çağdaş normlara uygun bir yapıya kavuşturulması, belediye olarak bizlerinde en önemli ve öncelikli görevidir. Bu kapsamda sizlerin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız, bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Başaracağınıza dair inancınızın, sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize tekrar başarılar diliyor, ailelerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim