• BIST 9530.47
  • Altın 2479.433
  • Dolar 32.4833
  • Euro 34.8263
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Alıcık, Personeline Teşekkür Etti

Başkan Alıcık, Personeline Teşekkür Etti
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline teşekkür ederek "zaman birlik beraberlik zamanı" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kurmayları eşliğinde Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Dairesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, Ender Vardar, Mesut Erdemir ve Daire Müdürleri ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin, gerektiğinde hafta sonu tatillerinde bile çalışan personeline teşekkür ederek onura etti. Özellikle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin birlik ve beraberlik içinde üstün gayret ve özveri göstererek çalışmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, " Belediye bünyesinde çalışan tüm memur, kadrolu işçi ve taşeron işçilerimiz görevlerini en iyi şekilde yapmaktadırlar. Nazilli için özveri ile çalışıyorlar. Ancak bu iki birimimizin çalışanları vatandaşlarımız ile aramızdaki köprü vazifesini en çok yapanlardan. Festivallerimiz olsun Belediyemizin diğer organizeleri olsun saat zaman yer mevhumu gözetmeksizin çalışan bu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Halkımıza karşı gösterdikleri güler yüz ve düzgün hareketleri ile de takdir toplayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarılarının ve performanslarının devamını diliyor bu vesile ile tüm belediye personeline de teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Alıcık, Personeline Teşekkür Etti

Başkan Alıcık, Personeline Teşekkür Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim