• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Ali Çetinbaş: Kardeşliğimizi Asla Bozamayacaklar

Başkan Ali Çetinbaş: Kardeşliğimizi Asla Bozamayacaklar
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ankara Kızılay'da yaşanan terör saldırısını kınayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bir bütün olduğunu...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ankara Kızılay'da yaşanan terör saldırısını kınayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bir bütün olduğunu belirtti.

Saldırının asıl hedefinin huzur, istikrar ve güven olduğunu ifade eden Çetinbaş, "Hain ve kalleş terör kanlı yüzünü ne yazık ki Ankara'da bir kez daha göstermiştir. Pazar akşamı Ankara Kızılay Güven Park'ta bölücü terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında maalesef 37 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 125 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yüreklerimiz derinden dağlanmış, hepimizde ve tüm yurtta büyük teessür yaratmıştır. Acımız, üzüntümüz ve öfkemiz büyüktür. Masum insanlara saldıran eli kanlı örgütler yine huzuru, istikrarı ve güveni hedef almış, bir takım şer odaklarının hain planlarına hizmet etmiştir. Aziz milletimiz ve şanlı devletimiz birliğimize ve kardeşliğimize kasteden bu melun saldırıların karşısında güçlü bir şekilde dimdik ayakta duracak, her türlü zorluğun üstesinden gelecektir. Eli kanlı bölücü terör örgütlerinin devletimize karşı, ülke huzurunu bölmeye yönelik yaptıkları alçaklıklara, yakıp yıkmalara karşı hak ettikleri ders en ağır bir şekilde verilmekte ve verilmeye devam edilmektedir.Şu çok iyi bilinmelidir ki, bu aziz millet şanlı tarihinde olduğu gibi her türlü iç ve dış düşmana, zorbaya ve haine boyun eğmemiş buna kalkışanlara hak ettikleri şekilde gereken cevabı vermiştir. Bu alçak saldırının da failleri, odakları ve bağlantıları devletimiz tarafından mutlaka ortaya çıkarılacak kamuoyuna ve tüm dünyaya ilan edilecektir. Eli kanlı hainlerin ve destekçilerinin sonu er geç kendi kanlarında boğulmak olacaktır. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi yok etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bir kez daha bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyor, Azizi milletimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim