• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın ilçe ziyaretleri kapsamındaki durağı bu kez Kapaklı ilçesi oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın ilçe ziyaretleri kapsamındaki durağı bu kez Kapaklı ilçesi oldu. Sabah namazını Yanıkağıl Mahallesi'nde kılan Albayrak, daha sonra sırasıyla Karaağaç Mahallesi, Kapaklı Kaymakamlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ziyaretlerine sabahın erken saatlerde Yanıkağıl Mahallesi ile başladı. Albayrak'a ziyaretlerinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarla toplantı yapan ve Mahalle Muhtarı Yücel Başaran ile mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Albayrak, "Her ayın 11 gününü ilçelere ayırdık. Bu vesile ile Kapaklı'ya geldik" dedi.

Albayrak, daha sonra Kapaklı'da yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Albayrak, Yanıkağıl Mahallesi'nin önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi'nden önemli hizmetler alacağını sözlerine ekledi.

"ATILIM YILI OLACAK"

Başkan Albayrak ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Karaağaç Mahallesi oldu. Burada Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Albayrak, Karaağaç halkına da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Albayrak'ın bir sonraki durağı Kapaklı Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından karşılanan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında Gürbüz'e bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gürbüz, Kapaklı ve il genelindeki çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti. İlçe ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini söyleyen Albayrak, 2016 yılının Kapaklı için atılım yılı olacağını kaydetti.

Albayrak, daha sonra Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti. Burada Kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı ve ortaklarla görüşen Albayrak, Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Albayrak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne çalışmalarında başarılar diledi. Albayrak, daha sonra ilçe esnafını dolaşıp şikayet ve taleplerini dinledi. Esnafa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Albayrak, "Bize güvenin. Yakın zamanda Kapaklı'da çok güzel projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Albayrak'ın son durağı Kapaklı Belediye Başkanlığı oldu. Burada Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye yönetim kadrosuyla bir araya gelen Albayrak, Kapaklı Belediyesi'nin sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'dan 2015 yılında yapılan ve 2016 yılında yapılması istenen projeler hakkında brifing alan Albayrak, "Kapaklı hak ettiği hizmetleri 2016 yılı içinde almaya başlayacaktır" dedi.

TEKİRDAĞ'IN NÜFUSU YÜZDE 6 ORANINDA ARTTI

Ziyaretlerde TÜİK tarafından açıklanan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Albayrak, "Tekirdağ'ın nüfusu yüzde 6 oranında arttı. Tekirdağ'ın nüfusu yaklaşık 30 bin civarında artmıştır. Çerkezköy ve Kapaklı'daki nüfus artışı il genelindeki nüfus artışının yarısını oluşturmaktadır. Bu iki ilçemiz ülke genelinde nüfus artış oranı en yüksek olan şehirlerin başında gelmektedir" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Albayrak, "Kapaklı'da 2016 yılı içinde 1000 kişi kapasiteli kapalı spor salonu, sebze-meyve hali, Meydan Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Parkı, Otogar, engellilere uyumlu üst geçit, Kültür Merkezi gibi birçok önemli projeyi 2016 yılı içinde yapacağız. Bununla birlikte ilçe sınırları içindeki derelerde de ıslah çalışmaları gerçekleştirilecek" dedi.

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Başkan Albayrak’ın Kapaklı Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim