• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Albayrak Çorlu’da tenis kompleksi açılışına katıldı

Başkan Albayrak Çorlu’da tenis kompleksi açılışına katıldı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesinin hizmete sunduğu Tenis Kompleksi ve Tenis Cafe'nin açılışına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesinin hizmete sunduğu Tenis Kompleksi ve Tenis Cafe'nin açılışına katıldı.

Çorlu ilçesi Alipaşa Mahallesi'ndeki tesiste düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçe belediye başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, mahalle muhtarları, yerel spor kulüplerinin temsilcileri, tenis tutkunları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Çorlu Belediyesi olarak spor adına örnek gösterilebilecek yatırımlar yaptık. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz tesis de bunlardan bir tanesi. Özellikle ilçemizde tenis sporunu yapmak isteyen gençlerimizin yoğun olması ve gelen talepler üzerine ilçemize bu tesisi kazandırdık. Bu tesisimizde üç açık, bir tane kapalı tenis kortu, bir tane fitness salonu, soyunma odaları, idari ofislerimiz ve Tenis Cafemiz bulunuyor. Tesiste seyirci tribünü ve açılır kapanır terasımız, çocuk oyun grupları ve piknik masaları da mevcuttur. Gençlerimize ve vatandaşlarımıza keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan kazandırmış bulunuyoruz. Geçen hafta da bir Kitap Cafe açılışını gerçekleştirdik. Hem tenis komleksi hem de Kitap Cafe, Çorlu Belediyesi personelleri tarafından işletilmekte ve çalıştırılmaktadır. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar spor ve sporcuya her zaman öncelik verdik. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz" sözünü ilke edindik. Bizler bu düşüncelerle birçok tesisi hizmete açtık, açmaya da devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından da UEFA standartlarına uygun 2 bin 500 kişilik modern bir Kapalı Spor Salonu yapılarak ilçemize kazandırılacaktır. Yine Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Trakya'da benzeri olmayan bir Spor Lisesi yapılarak önümüzdeki dönemde eğitim vermeye başlaması sağlanacaktır. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

"Gelecek günlerin Çorlu ve Tekirdağ için güzel olmasını diliyorum"

Başkan Baysan'ın ardından kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Böyle güzel bir günde Çorlu ilçesi için önem arz eden bu spor komleksi açılışında bulunmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu tesisin hayata geçmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Çorlu ilçemizde Spor Lisesi inşa ediyoruz. Aldığım son bilgilere göre yaklaşık iki ay sonra spor okulumuzu Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceğiz. Ayrıca 2 bin 500 kişilik spor salonu için yer teslimini de önümüzdeki günlerde yapacağız. Gelecek günlerin Çorlu ve Tekirdağ için güzel olmasını diliyorum. Tenis Kompleksi ve Tenis Cafe ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Tesislerin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğunu düşünüyorum"

Son olarak konuşma yapan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Çorlu nüfusu ve gelişmesiyle kabul değiştiriyor. Spor tesisleri belediyemizin daha önce hizmete sunduğu yüzme havuzları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin inşa ettiği Spor Lisesi ile Çorlu her şeyin en iyisine layık diye düşünüyorum. Bu tesisleri bizlere kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ve Çorlu Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Tesislerin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından kırmızı kurdele kesilerek tesis açılışı gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve protokol üyeleri tenis kortuna geçerek servis atışları yaptı. Tenis tutkunlarının antrenman ve maçlarını daha iyi şartlarda yapmalarına imkan sağlayacak olan tesiste yetenekli genç tenisçilerin yetiştirilerek Türk sporuna kazandırılması hedefleniyor.

Başkan Albayrak Çorlu’da tenis kompleksi açılışına katıldı

Başkan Albayrak Çorlu’da tenis kompleksi açılışına katıldı

Başkan Albayrak Çorlu’da tenis kompleksi açılışına katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim