• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Akyürek’ten Kutlama

Başkan Akyürek’ten Kutlama
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kamuoyunu aydınlatmak adına her ortamda, sorumluluk duygusu içinde fedakarca çalışan bütün basın...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kamuoyunu aydınlatmak adına her ortamda, sorumluluk duygusu içinde fedakarca çalışan bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle; "Günümüz bilgi çağında zor şartlar altında kamu görevini yerine getiren basın-yayın çalışanları, geçmişte olduğu gibi bugün de çok önemli bir yere sahiptir. Basının, eksiksiz ve objektif bir haber anlayışı ile halkın düşüncelerini, eleştirilerini en güçlü şekilde önce yerel yöneticilere, oradan da ülkeyi yönetenlere aktarmada ve demokrasinin önünü açmada çok önemli bir işlevi vardır. Ülkemiz basını, tarihin her döneminde vatandaşın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini başarıyla yerine getirmiştir. İdari yetkilerin yerelleştirildiği günümüzde önemli bir yere sahip olan yerel basın-yayın organlarımız da çoğulcu iletişim ortamının oluşmasında her zaman başroldedir. Teknolojinin ilerlemesiyle daha fazla alanda faaliyet göstererek insanlara en hızlı şekilde bilgi aktarımı sağlayan basın-yayın kuruluşlarımızın, tarafsızlık ve güven ilkesini ön planda tutarak sağduyulu yayınları ile ülkemizin geleceğine sağladığı katkının, Türkiye'nin son yıllardaki gelişim, değişim ve ilerlemesiyle doğru orantılı olarak büyüyerek devam etmesi en büyük temennimizdir. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, sorumluluk duygusu içinde, toplumu haberdar etme adına görevlerini yerine getiren; medyamızın her kolunda fedakarca çalışan herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Bu vesileyle, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Telgraf Gazetesi çalışanı Nevin Çalışkan'a ve bugüne kadar ebediyete intikal eden basın mensuplarına Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim