• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AKSA Doğalgaz firması ve belediye mühendisleri ile makamında bir toplantı yaptı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AKSA Doğalgaz firması ve belediye mühendisleri ile makamında bir toplantı yaptı. AKSA yetkililerinin hazırlamış oldukları Giresun 2016 yılı doğalgaz dağıtım projesi Başkan Aksu'ya sunuldu. Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su Kanal Müdürü Ozan Faik Kılıç ile ilgili uzmanlar projeyi inceleyerek, Mart ayı içerisinde başlayacak olan çalışmaları değerlendirdiler.

Başkan Aksu burada toplantıda yaptığı açıklamada, "AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu yılın planlamasını yaptık. Hacı Hüseyin Mahallesi Hamam Sokak'tan başlayarak Sokakbaşı, Çınarlar Kale Mahallesi, Suat Akgün Sokak, Cemal Gürsel hattını bu sene tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Teyyaredüzü Mahallesi hattının yapılmasının çok geride kaldığını belirten Başkan Kerim Aksu sözlerine şöyle devam etti:

"Teyyaredüzü, Güre ve Gaziler Mahalleleri büyük bir yapılaşmaya sahip. Kamu binalarının, üniversitenin ve hastanelerin o bölgede olması, ayrıca yüksek binalar ile doğalgaza çok daha uyumlu olan binaların o bölgede olmasından dolayı biran önce doğalgaz hattının o bölgeye geçmesi gerekli. Hattın geçmesi içinde Karayolları'nın yan yol olarak bilinen şehir içi yolunu belediyemize terk etmesi gerekiyor. Karayolları da bu konuda bir direnç gösteriyor. Bu konu hakkında sayın valimiz ile bir görüşme yapacağım. Bununla ilgilide sıkıntıyı aşacağız diye düşünüyorum. Kaldırım hattı 3-4 ay gibi bir süre ile yıkılacak ama burada kocaman bir bölgede doğalgaza kavuşmuş olacak. İnşallah o sorunu da aşacağız."

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi

Başkan Aksu, Doğalgaz Projesini İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim