• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Akkaya’dan Esnaf Ziyaretleri

Başkan Akkaya’dan Esnaf Ziyaretleri
Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Her zaman vatandaşların arasında ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile sık sık esnafların istek ve taleplerini dinliyor. İnsan odaklı hizmet ve daha güzel bir Akşehir için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Başkan Akkaya, "Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile sürdürdüğümüz hizmetlerimizde halkımızın ve esnafımızın sesine kulak vermek amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana hemen hemen her gün sabahları esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla istişare ediyoruz. Akşehir'imiz için yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; onların fikrini alarak, onların fikirlerine kulak vererek en güzel şekilde projeler üretmek ve bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde belediye çalışmaları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdiklerini, esnafların ve vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini de dinleyerek çözümler ürettiklerini söyleyen Başkan Akkaya, "Bu tür ziyaretlerimizle sıcak ve samimi bir ortamda vatandaş ve esnaflarımızla iç içe oluyor, Akşehir'imizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek hemşehrilerimizin belediyemizden neler beklediğini, Akşehir'imizde neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgiler aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve istişarede bulunarak Akşehir'imizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz. Çünkü Akşehir'imiz ve Nasreddin Hoca'mızın torunları hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır" diye konuştu.

Başkan Akkaya’dan Esnaf Ziyaretleri

Başkan Akkaya’dan Esnaf Ziyaretleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim