• BIST 9550.19
  • Altın 2486.533
  • Dolar 32.5059
  • Euro 34.8109
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Akkaya Öğrencilerini Ödüllendirdi

Başkan Akkaya Öğrencilerini Ödüllendirdi
Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arası düzenlenen ezbere İstiklal...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arası düzenlenen ezbere İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'na katılan ve okullarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Akşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan ödül törenine Başkan Akkaya'nın yanı sıra, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, okul müdürleri ve okullarında dereceye girerek yarışmada ter döken öğrenciler katıldı.

Başkan Akkaya, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada öncelikle onları böyle bir yarışmaya katıldıkları için tebrik ederek, "Bu yarışmaya katılabilmek bile büyük bir medeni cesaret. Yarışmada belki hepiniz birinci olamadınız ama okullarınızda birinci oldunuz. Bu bile büyük başarı. Hepinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. İstiklal Marşı gibi bizim bağımsızlığımızın sembolü olan ve Mehmet Akif Ersoy gibi bir büyük değerimizin yazdığı bu marş bizler için çok önemli. Bu marşın içinde birçok hikmetler var. Benim gözümde hepiniz birincisiniz" dedi.

Başkan Akkaya daha sonra yarışmaya katılan öğrencilerden İstiklal Marşı'nı dinledi. Her öğrenciyi coşkuyla alkışlayan Başkan Akkaya, "İnanın içim coştu, çok mutlu oldum. Sizleri ve sizleri hazırlayan öğretmenlerinizi, müdürlerinizi tebrik ediyorum. Böyle duyarlı, böyle yürekli ve İstiklal Marşı'nı okurken adeta böyle cephede düşmana karşı savaşır gibi bir heyecan duyan gençlerimiz olduğu sürece bu milletin sırtı yere gelmez. PKK'yı da hallederiz, dış güçleri de hallederiz, hiç kimse bizim önümüzde duramaz inşallah" diye konuştu.

Başkan Akkaya, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Yarışmaya katılan ancak ödül törenine gelemeyen diğer öğrencilerin ödülleri de okullarına gönderildi. Ödül töreni sonunda Başkan Akkaya, öğrenciler ve okul idarecileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Akkaya Öğrencilerini Ödüllendirdi

Başkan Akkaya Öğrencilerini Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim