• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Akkaya Koltuğunu Ayşe Karagöz’e Devretti

Başkan Akkaya Koltuğunu Ayşe Karagöz’e Devretti
Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Akşehir Yeşilköy...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Akşehir Yeşilköy Şehit Uzman Çavuş Ramazan Sağ İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayşe Karagöz'e devretti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya makam odasında; Yeşilköy Şehit Uzman Çavuş Ramazan Sağ İlkokulu Müdürü Fatih Koca, Sınıf Öğretmeni Setenay Ünlüer ile Yeşilköy Şehit Uzman Çavuş Ramazan Sağ İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayşe Karagöz'ü kabul etti. Başkan Akkaya, kendisine çiçek sunan Ayşe Karagöz'e teşekkür ederek Başkanlık koltuğunu devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğuna oturan Ayşe Karagöz büyük heyecan yaşarken yapmak istediği projeleri anlattı. Küçük Başkan, Yeşilköy mahallesindeki okullarının ve diğer okulların çevre düzenlemelerinin yapılmasını istediğini söyledi. Ayşe Karagöz, ayrıca "Uçurtma uçurma ve Ağaç Dikme Şenliği" ile çocukların objektifleri ile Akşehir'de "Benim Gözümden Akşehir" isimli bir fotoğraf yarışması düzenlemek istediğini söyledi. Akşehir'de bilim fuarı gibi etkinlikler yapacağını da söyleyen küçük başkan Ayşe Karagöz'ü kutlayan Başkan Akkaya, belediye olarak okulların ve camilerin çevre düzenlemeleri yaptıklarını söyleyerek bu konudaki çalışmaların artırılacağını belirtti. Konya Büyükşehir Belediyesi'nce Akşehir'e bir planeteryum yapılacağına vurgu yapan Başkan Akkaya, bu binada bilim fuarı ve benzer etkinliklerin yapılacağını söyledi. Uçurtma Şenliği ve Fotoğraf Yarışması konularının da dikkate alınarak çalışma yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Salih Akkaya, küçük öğrenciyi projeleri için kutladı.

Küçük Başkan Ayşe Karagöz ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye çalışmaları ve belediye görevleri hakkında bilgiler verdikten sonra Küçük Başkan ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirip onlara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Akkaya Koltuğunu Ayşe Karagöz’e Devretti

Başkan Akkaya Koltuğunu Ayşe Karagöz’e Devretti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim