• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcularıyla kahvaltıda buluştu

Başkan Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcularıyla kahvaltıda buluştu
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcularına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcularına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Gazhane Kültür Parkı'da gerçekleştirilen kahvaltılı programa Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yanı sıra MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Oktay Ulu, Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ve yardımcıları ile Bartınsporlu futbolcular katıldı.

Programının ardından değerlendirmelerde bulunan Bartınspor kaptanı Şekerci; "Bize her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her anlamda bizim yanımızda hem maddi hem manevi. Aynı duyarlılığı diğer büyüklerimizden de bekliyoruz. Artık geride kalan 12 maçımız ayrı ayrı final havasında olacak. Bu yüzden bizi bu meşakkatli yolda kimsenin yalnız bırakmamasını temenni ediyoruz."dedi. Programda konuşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı açıklamada"Birinci dönemi bize göre başarılı bir şekilde geçirdik. ikinci dönemin başındayız. Biz bu ekibin yöneticisiyle, hocalarıyla ve futbolcu arkadaşlarımızla başarılı olacağına inanıyoruz. 18 yıl sonra şampiyonluğa gideceğine ve lige çıkacağına inanıyoruz. Bu noktada arkadaşlarımıza Bartın Belediyesi olarak biz elimizden gelen, kanunlar çerçevesinde bütün destekleri sonuna kadar veriyoruz. Bu yeterli oluyor mu tabii ki yeterli olmuyor. Yeterli olmadığı zaman da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor. Bende 3. ligde olduğumuz zaman Bartınspor'da yöneticiydim. 0 günlerden biliyorum. Yine bazı kulüplerin kurucu başkanlığını yaptık. Bugün de Belediye Başkanı olmamız hasebiyle Bartınspor ile kol kolayız, iç içeyiz. Bütün futbolcularla, yine Bartın'daki bütün amatör spor kulüpleri ile de iç içeyiz" dedi.

Bartınspor Başkanı Bulut; "11 Ocak'tan buyana 29 kişi Bartınspor hesabına 74 TL para yatırdı. Ancak biz bu şehrin kampanyaya destek vereceğinden eminiz. Bu kampanyanın sürekli gündemde kalması için basınımıza büyük iş düşüyor, Bu şehir bunun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde çıkacak. Sayın Başkanımıza düzenlediği kahvaltı programı için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim