• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Akay’dan Şeker-iş Sendikasına Ziyaret

Başkan Akay’dan Şeker-iş Sendikasına Ziyaret
Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin yapılan genel kurulu sonrasında oluşan yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri sürüyor.

Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin yapılan genel kurulu sonrasında oluşan yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri sürüyor.

İbrahim Dayı, İbrahim Eryolu, Okan Yaşar Elbaşı, Nart Eyigün, Muhsin Yılmaz, Mustafa Kılıç'tan oluşan Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin yeni yönetim kurulunu Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ile birlikte ziyaret etti. Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, "Kayseri Şeker gibi bir büyük kuruluşu hep birlikte güzel, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde yönetmek, Yönetim kurulu, Genel Müdürlük ve Sendika yöneticilerinin hepsinin ortak görevidir. Aslolan bu ekibin bir çatışma içinde değil de bir bütünlük içerisinde burayı yönetmesidir. Burası bir patron kuruluşu değil, bir çiftçi kuruluşu olarak topyekun milletin malıdır. Dolayısıyla burada oluşan artı değer hem çiftçiyi hem de çalışanı ilgilendiriyor. Burada fabrika, çiftçi ve çalışanlar da hakkına düşeni hakkaniyet ölçüsünde almak durumundadır. O nedenle birbirimize yardımcı olarak işlerin üstesinden gelmemiz gerekiyor. İşleri bir şekilde planlayıp yönetmek gerekiyor. Sizler bunun parçası olarak yeni bir görev üstlenmiş oldunuz. Allah yardımcınız olsun" diye konuştu.

Akay ayrıca, "Topluma hizmet etmek çok kolay değil. Biraz meşakkat ister çünkü insanların beklenti ve anlayışları farklı farklıdır. Herkesi memnun edebilmek mümkün değil. Onun için zaman zaman şikayetler de olabilir. Bunlar karşısında bizim ölçümüz terazimiz; adalet terazisidir. Eğer işimizi adaletli ve başarılı bir şekilde yapıyorsak o istikametten dönmemek lazım. Tabi iş hayatında insanların makul bir şekilde ortaya koydukları şikayetleri de dikkate almak gerekiyor. Hep birlikte karşılaşılan sorunları arsız, yüzsüz bir şekilde değil de güzellik içerisinde ele almak suretiyle çözmek durumundayız. Ben inanıyorum ki siz temsil ettiğiniz sendikalı personelleri, anlayış içerisinde tüm fabrikaya katkı sağlayacak ve önemli işler yapacaksınız. Bunu yaparken hem kendi içinizde hem de yöneticilerle uyumlu bir şekilde çalışacaksınız. Sizlere başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim