• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Akay Şoförleri Dinledi

Başkan Akay Şoförleri Dinledi
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek servisçilerin sıkıntılarını...

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek servisçilerin sıkıntılarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Nedim Yılancı ile birlikte gelen Belediye Başkanı Başkan Akay'ı Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, dernek yönetimi ve dernek üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, "Bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay'a ziyaretleri nedeniyle şahsım, yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Hiç bir siyasi görüş belirtmeden bizlere kim sahip çıkıyorsa, biz onların yanındayız. Yanlarında olmayı da sürdüreceğiz" dedi.

Şoförleri ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Vahap Akay ise, "Esas olan sizlerin hak ve hukukunu korumak adına çalışmamızdır. Biliyorsunuz artık Büyükşehir olduk ve UKOME'de kuruldu. Burada temel hedef servislerin tekelleşmenin önüne geçmek. Sizler yıllardır bu meslektesiniz ve bu mesleğin tozunu yutuyorsunuz. Ekmeğini yiyenlersiniz ve sizlerinde hakkını korumak bizim üzerimize düşen görevdir. Yapılan çalışmalar sonunda da plakalar ihale aşamasına geldi.30 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Servisçilikte de ağırlıklı olan yer ilimizde Çerkezköy. Büyükşehir Belediye Meclisi'nden Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz önerge sonucunda gerçekleşti. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sizlerin yanındayız ve hak ve hukukunuzu koruyacağız" diye konuştu.

Ziyarette, dernek üyeleri ayrıca servis güzergahları konusunda sıkıntıları olduğunu ve bu konuda da Akay'dan yardım talep etti. Başkan Akay, bu konuda da gerekli araştırmaları yaptıktan sonra bir çözüm bulmaya çalışacağını söyledi.

Başkan Akay Şoförleri Dinledi

Başkan Akay Şoförleri Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim