• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi
Bursaspor'da 19 Ocak Salı günü yapılacak olan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına aday olan Burhan Vatan, İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği'ni...

Bursaspor'da 19 Ocak Salı günü yapılacak olan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına aday olan Burhan Vatan, İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği'ni ziyaret ederek destek istedi.

Başkan adayı Vatan'ı, dernek merkezinde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkan Vekili Özcan Bayram ve Bursaspor yöneticisi Sezai Çelik ile yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar karşıladı.

Sıcak karşılamanın ardından bir konuşma yapan İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkan Vekili Özcan Bayram, "Kulüp başkanlığına aday olan Burhan Vatan'ı aramızda görmekten şahsım ve derneğim adına mutluluk duyuyoruz. Bu akşam kendileriyle istişare edeceğiz. Bursaspor ile alakalı temennimiz olan iyi günlere, tekrar şampiyon günlere ulaşmak için kendilerinin fikirlerini alacağız. Bursaspor'a yapmak istediklerini dinleyeceğiz. Güzel bir seçim atmosferinde kimse kimseyi kırmadan hedefin sadece Bursaspor menfaatleri doğrultusunda hayırlı ve güzel bir yarış olmasını temenni ediyorum" dedi.

BURHAN VATAN: "ŞEFFAF OLACAĞIZ"

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Burhan Vatan ise, "Ben İnegöl'ü kendi şehrim gibi gördüm. İnegöl ile de çok iç içeyim. Çok güzel günler vaat ediyorum. Spor benim iştigal alanımdır. Ekibimin de bu altyapı var. Herkesin merak ettiği konu Bursaspor'un borçları ne olacak? Bu işin yükünü çekebilecek güzel insanlar var. Bursaspor'un şu an itibariyle borcundan ürken bir ekip değiliz. Bu yükü kaldırabilecek güçteyiz. İki sefer aday olmuştum. O zaman arkadaşlar diğer listeleri tercih ettiler. İnegöl'de dostlarım var. Bana inanmalarını istiyorum. Paranın futbolda işi çözdüğüne inanmayın. Bu işi kim becerikliyse, daha fazla eğitimini almışsa ona inanın. Abdullah Kığılı benim en yakın arkadaşım. Onunla da istişarelerde bulunuyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En önemli konulardan bir tanesi şeffaflık. Şeffaflık konusunda tüzüğümüzü belli noktalarda değiştirmek istiyoruz" dedi.

DERNEK BİNASINA DESTEK SÖZÜ

İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği binası yapımına da destek vermeyi taahhüt eden Vatan, "Bina yaparken, kendi üzerimize düşen göreve yerine getiririz. Binanın da beyaz eşyalarını tamamlarız" ifadelerini kullandı.

AKTAŞ: "BAŞARILAR DİLERİZ"

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Burhan Vatan ve ekibine başarılar dileyerek, "Bursa gerçekten güzel ve heyecanlı bir şehir. Böyle bir Bursa'ya kaliteli bir Bursaspor yakışıyor. Sportif olarak da başarılı bir Bursaspor yakışıyor. Burhan Vatan, bu konuda tecrübeleri olan bir isim. İnşallah delegelerde bu noktada değerlendirme yaparlarsa, Bursaspor'un tekrar yükselişe çıktığının bir başlangıcı olur. Kendilerine başarılar, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi

Başkan Adayı Vatan, İnegöllü Bursasporlular’dan Destek İstedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim