• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Acar, Kardeş Şehir Heyetlerini Ağırladı

Başkan Acar, Kardeş Şehir Heyetlerini Ağırladı
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Uluslararası Çocuk Şöleni kapsamında Aliağa'nın kardeş şehirleri Bosna Kakanj ve Makedonya Radoviş heyetini makamında...

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Uluslararası Çocuk Şöleni kapsamında Aliağa'nın kardeş şehirleri Bosna Kakanj ve Makedonya Radoviş heyetini makamında ağırladı.

Başkan Serkan Acar, Bosna Hersek Kakanj Gençlik Merkezi Öğretim Üyesi RusmirLizde ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Serkan Acar, misafir ülke çocukları ve Aliağa Sanat Evi (ASEV) öğrencileri ile sohbet etti. Misafir heyet, Aliağa'da gördükleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a takdim etti.

ACAR'DAN HEDİYE

Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, konuklarına Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti. Başkan Acar, Uluslararası Çocuk Şöleni'nde bir birinden renkli gösterilere imza atana misafir ülke çocuklarına ve ASEV öğrencilerine teşekkür ederek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret sonrasında misafir heyet ve öğrenciler Başkan Serkan Acar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BU ŞÖLENİ KENDİ ÜLKEMİZDE DE YAŞAMAK İSTERİZ"

Aliağa'da bulundukları süre içerisinde kendilerini evlerindeki gibi rahat ve huzurlu hissettiklerini belirten Bosna Hersek Kakanj Gençlik Merkezi Öğretim Üyesi RusmirLizde, "Bu benim Aliağa'ya dördüncü gelişim. Artık kendi evime geliyor gibiyim. Aliağa Belediyesi'nin ve Aliağalıların ev sahipliğinden çok memnun kaldık. Kendi evimizdeki gibi rahat ettik. Burada hem eğlendik hem de Aliağa'nın güzelliklerini gördük. Türkiye'de kutlanan çocuk bayramı dünyanın başka hiçbir yerinde yok. Bu bayramın Bosna Hersek'te de kutlanmasını çok isteriz. Aliağa Belediyesi'nin düzenlediği muhteşem şöleni kendi ülkemizde de yaşamak isteriz" dedi.

Başkan Acar, Kardeş Şehir Heyetlerini Ağırladı

Başkan Acar, Kardeş Şehir Heyetlerini Ağırladı

Başkan Acar, Kardeş Şehir Heyetlerini Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim