• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Başka yeriniz' deliktir' diyen müdür görevden alındı

Başka yeriniz' deliktir' diyen müdür görevden alındı
Antalya'da Faruk Tugayoğlu Ortaokulu'nda 5 kız öğrenciye kulaklarındaki küpeleri ve delikleri nedeniyle hakaret ettiği iddiasıyla şikayet edilen ve Ak Parti'nin İl kadın Kolları Kongresi'ne katıldığı belirlenen okul müdürü Şengül Koyuncu, başka bir okula

Muratpaşa İlçesi’nde Faruk Tugayoğlu Ortaokulu Müdürü Şengül Koyuncu, geçen hafta okuldaki 5 kız öğrenciye kulaklarındaki küpe ve küpe delikleri nedeniyle, "Sizin başka yerleriniz de deliktir" dediği iddiası üzerine bir öğrenci velisi tarafından İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne şikayet edildi.

Koyuncu’nun, AK Parti’nin 15 Şubat’ta Kepez Arena’da yapılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı kongreden kendisinin de içinde olduğu çok sayıda fotoğrafı Facebook hesabından paylaştığı da ortaya çıktı. Müdür Koyuncu paylaştığı fotoğraflara ’Kepez Arena muhteşemdi. Kadın 2023’ diye yazarak, birçok aday adayıyla da fotoğraflarını paylaştı.

20’YE YAKIN SORUŞTURMA

Şengül Koyuncu hakkında, okuldaki harcamalarda usulsüzlük yapıldığı yönündeki şikayetler üzerine de 20’ye yakın soruşturma olduğu öğrenildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri tarafından yürütülen soruşturmalar ve incelemeler devam ederken, Koyuncu Antalya Valiliği’nce görevinden alındı. Koyuncu, Muratpaşa Gültekin İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı.

ÇOK SAYIDA USULSÜZ HARCAMA İDDİASI

Koyuncu hakkında yürütülen soruşturmaların çoğunun okuldaki usulsüz harcama iddialarını içerdiği öğrenildi. Yürütülen soruşturmalarda okul aile birliği, okulun diğer idarecileri ve öğretmenlerin bilgisi dışında, teklif almaksızın ve ihale yapmadan, okulun tabanlarına mineflo kaplama yaptırdığı, aynı şekilde kendi odasına 8-9 bin liralık koltuk takımı aldığı ve başka harcamalarla odasını yenilettiği gibi çok sayıda iddia var.

ESKİ OKUL MÜDÜRÜ MAHKEMEYİ KAZANDI

Aynı okulda müdürlük görevinden alınarak Abduramanlar Ortaokulu’na müdür olarak atanan okulun eski müdürü Sadık Büyükgebiz’in de Antalya Bölge İdare Mahkemesi’ne açtığı göreve iade davasını kazandığı öğrenildi. Mahkeme, Büyükgebiz’in Faruk Tugayoğlu Ortaokulu müdürlüğü görevine iadesine karar verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim