• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı
Sultangazi Belediyesinin basın mensuplarına özel düzenlediği Sıra Gecesinde basın çalışanları halay çekip, türkü söyledi, yılın stresini attı.

Sultangazi Belediyesinin basın mensuplarına özel düzenlediği Sıra Gecesinde basın çalışanları halay çekip, türkü söyledi, yılın stresini attı. Geceye ev sahipliği yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü söyledi.

Sultangazi Belediyesi tarafından yaklaşan yılbaşı öncesi basın mensuplarına özel Sıra Gecesi düzenlendi. Yöresel türkülerin okunduğu ve çiğköftenin yoğrulduğu geceye, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven'in yanı sıra çok sayıda basın mensubu ve ailesi katıldı. Basın mensuplarının halay çekip, türküler söyleyerek stres attığı Sıra Gecesinde Başkan Altunay, Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayım" isimli türküsünü okuyarak konuklardan alkış aldı. Başkan Altunay'ın davulcuya para takması renkli görüntüler oluşturdu.

BAŞKAN ALTUNAY, BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

Geceye ev sahipliği yapan Başkan Altunay, programın güzel geçtiğini dile getirerek, "Şirin Paşam hemen sosyal medyada bu geceyi paylaştı. Ne yazıyorsun diye sorduğumda, "sıra gecesini yazıyorum" dedi. Dolayısıyla bu program fevkalade etkili ve güzel bir program oluyor. Bu geceyi güzel yapan bizim her zaman gururumuz sıra gecesi ekibimiz. Yani onlar içinden gelerek bu işi yapıyor. Her zaman bu salona geldiklerinde ise saat 11'e kadar insanları eğlendiriyor. Bizi, Urfa'ya, Adıyaman'a götürüyorlar. Orada geceleri ışıkların çok yandığı yerde geceleri ses duyarsanız bilin ki sıra gecesi vardır. Ama biz bu havayı Sultangazi'de yaşatıyoruz" dedi.

Sıra gecesine katılan AK Parti Milletvekili Şirin Ünal ise yaptığı selamlama konuşmasında, "Bizim gönlümüz hep Sultangazi'de, fırsat buldukça aranıza geliyoruz. Sultangazi'de çalışmaya gayret gösteriyorum. 1 Kasım seçimlerinde hükümetimizi Allah'a hamdolsun kurduk, siyasi istikrarı sağladık. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde ekonomik istikrarı da sağlayabilirsek rahat bir nefes almamızı ümit ediyorum" diye konuştu.

"BASIN DANIŞMANLARI BİZİM MESLEĞİN MAĞDURLARI"

Basın mensupları adına bir konuşma yapan Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, geceden dolayı Sultangazi Belediyesine teşekkür ederek, "Burası çok sıcak bir ortam ama asıl güzelliği buradaki misafirlerden kaynaklanıyor. Değerli dostlarımız meslektaşlarımızla daha önce çeşitli aktivitelerde bir arada olmuştuk. Ben basın danışmanlarımıza aslında biraz mahcubum, yani şahsım adına değil medya adına. Çünkü basın danışmanlarımız biraz bu mesleğin mağdurlarındandır. Onun için Allah kolaylık versin, sizi iyi anlıyoruz ama yapacak bir şeyimiz yok" şeklinde konuştu.

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Basın Mensupları, Sıra Gecesinde Stres Attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim