• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı
Basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Dolmabahçe'den Bebek Sahili'ne kadar pedal çevirdi.

Basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Dolmabahçe'den Bebek Sahili'ne kadar pedal çevirdi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte bu kez Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, mikrofonları eline alarak gazetecilere soru sordu.

Beşiktaş Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları için "Özgürlüğe Pedal Çeviriyoruz" isimli bisiklet turu düzenledi. Dolmabahçe Meydanı'nda toplanan basın mensupları bisikletlerine binerek Bebek Sahili'ne kadar pedal çevirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da basın mensuplarıyla birlikte pedal çevirdiği bisiklet turu renkli görüntüler oluşturdu.

Birçok basın mensubunun katıldığı bisiklet turunda görevi başında olan gazeteciler hem bisiklet sürdü, hem de Başkan Murat Hazinedar ile röportaj yaparak bisiklet üstünde görevini icra etti. Bebek Sahili'nde son bulan bisiklet turu sonrasında ise basın mensupları Arnavutköy sahilinde kendileri için hazırlanan mangallarda sucuk ekmek ve köfte yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

"BASIN MENSUPLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM"

Basın mensuplarını bu anlamlı günde misafir etmiş olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Gazeteciliğin yaşadığı olumsuz koşulların, buna dair yapılacak eleştirileri her şeyi bir kenara bırakıp biraz olumlu güzel bir gün yaşayalım istedik. Çalışan, maalesef çalışamayan gazeteci arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirelim istedik. Beşiktaş'ta gazeteci arkadaşlarımızla çok güzel bir gün geçireceğiz. Ben Çalışan Gazeteciler Günü'nde onları kutluyorum" dedi.

BU KEZ BAŞKAN HAZİNEDAR GAZETECİLERE SORDU

Basın mensuplarına etkinlik ile ilgili bilgi veren Başkan Murat Hazinedar, daha sonra mikrofonları eline alarak basın mensuplarıyla röportaj yaptı. Gazeteciler, Başkan Hazinedar'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili sorularını yanıtlayarak, meslekleriyle ilgili temennilerini paylaştı.

"İSTANBUL GÜZEL ŞEHİR, TADINI ÇIKARTMAK LAZIM"

Etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten NTV Muhabiri Korhan Varol, "İstanbul çok güzel bir şehir. Ama bisikletle ama koşarak ama mutlaka dışarıda olarak bu güzel şehrin tadını çıkartmak lazım. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hepimizin günü kutlu olsun. Sizlerin de günü kutlu olsun. Umarız gazetecilerin tutuklanmadığı işlerini daha özgür bir şekilde yapabilecekleri yarınlara diyelim. Bütün çalışan gazeteci arkadaşlarımın bu özel gününü kutlarım" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Gazeteciler için organizasyonu düzenleyen Beşiktaş Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirten İhlas Haber Ajansı Muhabiri Emrah Kuş ise, "Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Beşiktaş Belediyesi "Özgürlüğe Pedal Çevir" isimli bir program düzenlemiş. Biz de İhlas Haber Ajansı'nı temsilen bu etkinliğe katıldık. Dolmabahçe Meydanı'ndan Bebek Sahili'ne kadar pedal çevireceğiz. Orada da bir dizi etkinliklerle programa devam edeceğiz. Beşiktaş Belediyesi'ne bu anlamlı günde basın mensuplarını yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı Fazıl Ergüt ise, Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlediği etkinlikten dolayı teşekkür ederek, "Güzel bir günde, güzel bir amaç üzerine farkındalık oluşturmak adına gazetecilerin özlük haklarına, içinde bulundukları duruma dikkat çekmek adına böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptılar" dedi.

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Basın Mensupları Kendi Günlerini Pedal Çevirerek Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim