• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Basın emekçilerinin günü kutlandı

Basın emekçilerinin günü kutlandı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri gününde Turgutlu'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri gününde Turgutlu'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdilek Turgutlu AVM işbirliği ile ağırladıkları basın mensuplarına bugüne kadar kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Şirin, mesleğini özverili şekilde yürüten tüm gazetecilere başarılı çalışmalar diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Turgutlulu basın mensuplarını Özdilek AVM'de düzenledikleri kahvaltıda ağırladı. Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz ve Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen programa Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Aşkingil de katıldı.

Sohbet havasında geçen kahvaltıda bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle bugün sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Gazetecilik zor meslek. Yağmur, çamur demeden zor şartlar altında habercilik yapmak, Turgutlu'da gelişen olaylar hakkında vatandaşlara bilgi vermek için mesai harcamak gerçekten özveri isteyen bir iş. Olaylarla toplum arasında kurduğunuz bu köprü sayesinde, toplumsal kalkınmanın, düşünce hayatının ve dolayısıyla kişisel özgürlüklerin muhafazası ve gelişmesinin sağlanmasında önemli bir yer teşkil ediyorsunuz. Bu anlamda halktan olan ve halka gazeteyle ulaşan sizleri, bir meslek ifa edenden çok canla başla çalışan onurlu bir hizmet insanı olarak görüyoruz. Üzerinden yıllar geçse de dilimizde "kasaba" olan fakat modernleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Turgutlumuz'u Manisa'da, ulusal ve uluslararası platformda tanıtmaları; dolayısıyla ilçe ekonomisine, turizmine ve sosyal hayatına katkı sağlayacak haberleriyle bizlerle olan siz değerli gazetecilerimizin, basın emekçilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana olduğu gibi bundan sonra da sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde nice yıllar bir arada olmayı temenni ediyorum. Ayrıca yeni yılın bu ilk haftalarında bir kez daha 2018 yılının sizlere ve ailenize mutluluk, mesleki hayatınıza da başarı getirmesini diliyorum" dedi.

Başkan Şirin ayrıca misafirperverlikleri içinde Özdilek AVM'ye de teşekkür etti. Gazetecilere hediyeleri takdim eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz, toplu bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim