• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başhekim Özlücan, Yeni Görevine Başladı

Başhekim Özlücan, Yeni Görevine Başladı
Alaplı Devlet Hastanesi'nde iki yıldır başhekimlik görevi yapan ve birçok başarıya imza atan Kadın Doğum Doktoru Ahmet Çoşkan'ın, görevinden ayrılmasının...

Alaplı Devlet Hastanesi'nde iki yıldır başhekimlik görevi yapan ve birçok başarıya imza atan Kadın Doğum Doktoru Ahmet Çoşkan'ın, görevinden ayrılmasının ardından boşalan Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine , 2011 yılından bu yana görev yapan Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan atandı.

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem yaklaşık 5 aydır vekaleten yürüttüğü Başhekimlik görevini, Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan ve Başhekimlik makamında yapılan devir teslim töreninde devretti. Törene diğer idarecilerde katıldı. Burada duygulu bir konuşma yapan Dr. Ozan Özlücan, Alaplı Devlet Hastanesi'nde 4 yıl Genel Cerrah Uzmanlığını yaptığını ifade ederek, "Bir personelin ismini söyleseniz soy ismini ben söylerim" şeklinde konuştu.

Hastaların güven duyacakları ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı bir hastane statüsüne gelebilmek için büyük bir gayretle çalışacaklarına vurgu yapan Dr. Özlücan şöyle konuştu; "Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimliğini istememdeki neden; sağlık alanında Alaplı halkına hizmet etmektir. Başhekimlik görevi ile birlikte poliklinikteki mesaimi de bir arada götüreceğimi düşünüyorum .Hedefim çalışma arkadaşlarımla beraber hizmet kalitesini artırmak ve var olan doktor açığını giderip Ereğli'ye hasta sevkini minimuma indirmektir. Alaplı Devlet Hastanesini Hastaların güven duyacakları ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı bir hastane statüsüne getirebilmek için büyük gayret göstereceğiz. Bu konuda bütün çalışma arkadaşlarıma güveniyorum."

Vekaleten yürüten Başhekimlik görevini devretmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Erdem, "Bu kısa zaman içerisinde vekaleten yürüttüğüm Alaplı Devlet Hastanesinin getirdiğimiz hizmeti daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum. Biz bir ekibiz; biz bu ekip çalışmasının devamından yanayız, ayrıca bu zaman içinde bana yardımcı olan daire müdürleri, Alaplı Devlet hastanesinin hekimleri ve personeline bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Başhekim Özlücan, Yeni Görevine Başladı

Başhekim Özlücan, Yeni Görevine Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim