• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Ulaştırma Bakanı Arslan, Vodafone Standını ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Ulaştırma Bakanı Arslan, Vodafone Standını ziyaret etti
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Vodafone Standını ziyaret...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Vodafone Standını ziyaret ederek Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ'dan bilgi aldı. Vodafone, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde kurumsal müşterileri ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi paylaştığı standıyla büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, stantta yer alan dokunmatik bilgi ekranı üzerinden, Türkiye'nin önde gelen markalarının dijitalleşme ile sağladıkları verimlilik artışını anında görüntüleme imkanı buldu.

Vodafone Türkiye'nin Uludağ Ekonomi Zirvesi'ndeki standı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Vodafone standını ziyaret ederek, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ'dan Vodafone'un Türkiye'deki işletmeler ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi aldı.

Vodafone olarak, sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerine her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumunda olduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, "Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak, Türkiye'deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca özel çözümler sunuyor ve uyguluyoruz. Türkiye'deki işletmelerin dijital haritasını çıkartmak ve teknoloji ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla geliştirdiğimiz Yarına Hazırım Platformu ile işletmelere verimliliklerini artırarak değişen iş dünyasında yarına hazır olabilmelerine yardımcı olacak çözümler sunuyoruz. Bu sayede yüksek mobilite ve verimliliğe ulaşmalarını hızlandırıyoruz. Bu hızlanma aynı şekilde müşterilerimizin hizmet verdiği müşterilere de yansıyor ve her an her yerde iletişimi mümkün kılan bir dünya yaratılmasına olanak tanıyor. Makineler arası iletişim, bulut, sabit ve mobil iletişim altında topladığımız bu çözümlerle şirketlere dijital hizmetler, dijital operasyonlar, dijital teknoloji platformları ve bilgi güvenliği konularında yol gösteriyoruz. Dijitalleşen şirketler maliyetlerini düşürerek, hem verimliliklerini hem de müşteri memnuniyetini önemli ölçüde artırıyorlar. Bu teknolojilerin Türkiye'nin rekabet gücüne sunduğu katkının da bilincindeyiz; bu bilinçle yaptığımız yatırımlarla mükemmel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi yaratıyoruz ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik ediyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Ulaştırma Bakanı Arslan, Vodafone Standını ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Ulaştırma Bakanı Arslan, Vodafone Standını ziyaret etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim