• BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Onlar neyi yapmamamızı istiyorsa, yapmaya devam edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Onlar neyi yapmamamızı istiyorsa, yapmaya devam edeceğiz
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Onlar neyi yapmamamızı istiyorsa, neyi yapmaktan bizi engellemek istiyorlarsa biz de onları yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, eserlerinin hizmete açıldığı günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Eserlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kurtulmuş, son zamanlarda birilerinin Türkiye üzerinde operasyonlar yapmaya çalıştığı kaydetti.

Kurtulmuş, yeni Türkiye'nin yürüyüşünün engellenmek istendiğini dile getirerek, "Bunun ötesinde kullandıkları terör örgütleri marifetiyle hem Türkiye'nin huzurunu ve istikrarını bozmaya hem de milletin arasındaki bütünlüğü dağıtmaya çalışıyorlar. İstiyorlar ki bu terör saldırılarıyla PKK'sından DAEŞ'ine kadar kullandıkları bu kirli araçlarıyla Türkiye bu istikametindeki koşar adım yürüyüşünden vazgeçsin, hizmetler geri kalsın, iktisadi olarak gelişme önlensin, Türkiye diz çöktürülmüş ve eskiden olduğu gibi ele güne muhtaç hale gelsin istiyorlar. İstiyorlar ki millet korksun, evine ve içine kapansın." diye konuştu.

"Yeni Türkiye istikametinde bizi engellemek istiyorlar"

Bu girişimlerin asla başarılı olamayacağına vurgu yapan Kurtulmuş, asla diz çökmeyeceklerini söyledi. Kurtulmuş, terör örgütleriyle mücadelenin Zeytinburnu'ndan geçtiğini aktararak, al bayraklarla en güzel mesajın verileceğini ifade etti.

Yeni Türkiye istikametinde koşar adım devam edeceklerini anlatan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Onlar neyi yapmamamızı istiyorsa, neyi yapmaktan bizi engellemek istiyorlarsa biz de onları yapmaya devam edeceğiz. Açılışlarımızı yapacağız, binalarımızı açacağız. Yollarımızı, fabrikalarımızı, havaalanlarımızı, okullarımızı açacağız. Onlar ne istiyorlarsa biz tam tersin yapacağız. Onlar yeni Türkiye istikametinde bizi engellemek istiyorlar."

Kurtulmuş, reformlara devam edeceklerini dile getirerek, yeni anayasayı da yapacaklarını kaydetti. Milletin ümitvar olması gerektiğine vurgu yapan Kurtulmuş, bütün engelleri aşacaklarını aktardı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim