• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Başbakan: "İzmit'e dünyanın 4. büyük köprüsünü yapıyoruz"

Başbakan: "İzmit'e dünyanın 4. büyük köprüsünü yapıyoruz"
Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmit'teki mitingde halka müjdelerini sıraladı.

Başbakan Davutoğlu Sakarya mitinginde halka seslendi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Gazeteci soruyor Başbakan'ın kitabını okudunuz mu okuyamadım diyor. Ama Merkez Türkiye kavramını öğrenmiş tgersten okumuş. Merdivene tersten binen biri kitabı da tersten okur.

Kılıçdaroğlu, Mısır'da İsrail'de nden temsilcimiz yok diyor. Sakarya'nın kardeşi Nil'dekilere zulmedenlerle işimiz olmaz da o yüzden..

-Sakarya 7 Haziran'da yeniden ayağa kalkacak mı? Sakarya yine AK Parti diyecek mi?

-Kılıçdaroğlu, Mescid-i Aksa'yı bilmediği için İsrail'le neden dost değiliz diyor. Biri de çıktı Kudüs yahudilerin kutsal mekanıdır dedi.

-Sakarya bunlara cevabını verecek mi? İnşallah Sakarya destanını onlara öğreteceksiniz.

Deprem olduğunda Ankara'da oturan Başbakan Sakarya'ya gelmemişti.

Biz Sakarya meydanından Mursi'ye selam göndeririz Kılaçdaroğlu Mursi'ye gönderir.

- Cumhurbaşkanımız ile Ordu Havalimanını açtık Sakarya'ya gelemeyen başbakanlar döneminden denizin ortasına uçak ile inilen döneme geldik.

- Bunların Türkiye'de dikili bir ağacı yok. Kılıçdaroğlu buraya geldiğinde bu meydanın altında otopark yapacağım demiş zaten var otopark üzerinde konuştuğu yeri bilmeyenden mega proje çıkar mı? Biz zaten Türkiye'yi merkez ülke yaptık. Üçüncü havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak. dünyanın en uzun kuleli asma köprüsünü biz yapıyoruz üçüncü köprü, dünyanın ilk defa üç katlı tünel yapıyoruz. Onlar konuşur AK Parti yapar. Avrasya Tüneli'ni yapıyoruz. İzmit'te dünyanın en uzun dördüncü asma köprüsünü yapıyoruz. Dünyanın en büyük projelerini kim yapıyor?

YA BİRİNCİYİZ YA DA İLK ÜÇTE!

Neyi alırsanız alın, dünyanın ya en büyüğünü yapıyoruz, ya ilk üçüne giriyoruz. Biz devler ligindeyiz, devler liginde. Kılıçdaroğlu ise diğerleri ise cüce projelerle uğraşıyorlar. Türkiye'yi devler liginde liderliğe oynatacak mıyız? Yükselen Türkiye'yi mutlak anlamda onurlu ve izzetli kılacak mıyız?"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim