• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başbakan ile Bilal Erdoğan'ın konuştuğu iddia edilen fotoğraf

Başbakan ile Bilal Erdoğan'ın konuştuğu iddia edilen fotoğraf
Başbakan Erdoğan’ın “montaj” diye yalanladığı oğlu Bilal Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesine ilişkin önemli bir ayrıntının olduğu ortaya çıkan bir fotoğraf üzerinden iddia edildi.

Bu fotoğraf Başbakan’ın Bilal Erdoğan ile konuştuğu anın fotoğrafı mı? Başbakan Erdoğan’ın “montaj” dediği Bilal Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesinin doğruluğuna ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı. Şeb-i Arus törenlerine katılan Başbakan’ın Konya’dan Ankara’ya gitmek üzere havaalanına geldiği sırada makam aracındayken oğlu ile yaptığı görüşmenin görüntülendiği iddia edildi.

Sol gazetesinin yayınladığı fotoğrafta Emine Erdoğan’ın da bulunduğu araçta Başbakan Erdoğan’ın ses kaydında belirtilen saatte telefonla konuştuğu ve bunun da kolundaki saatten görüldüğü anlaşıldı. O fotoğrafla birlikte DHA’da yayınlanan haberde de “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, törenin ardından eşi Emine Erdoğan ile havaalanına geldi. Başbakan Erdoğan'ın bir süre aracından inmeyip telefon görüşmesi yapması dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile birlikte özel uçak 'ANA' ile Ankara'ya hareket etti" ifadeleri yer almıştı.

Yayınlanan ses kayıtlarında Başbakan Erdoğan aynı tarihte Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen görüşme saat 23.15’te yapıldığı söyleniyordu.

SÜMEYYE ERDOĞAN’IN GELİŞ SAATİ

Bir diğer dikkat çeken ayrıntının da Sümeyye Erdoğan’ın İstanbul’a geldiği saatte görüldüğü iddia edildi. Ankara’dan kalkan THY’ye ait uçağın Business Class bölümünde 1 F koltuk numarasıyla seyahat ettiği iddia edilen Sümeyye Erdoğan’ın, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına inerek saat 11.00 sularında Kısıklı’daki evine geçtiği öne sürüldü. Ses kaydındaki iddiaya göre de telefon görüşmesinin geçtiği saat 11.17’de Bilal Erdoğan Başbakan Erdoğan’a Sümeyye’nin az önce geldiği bilgisini veriyor. Bu konuşmalar Sümeyye Erdoğan’ın İstanbul’a geliş saatiyle örtüşüyor.

Kaynak: Sol gazetesi

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim