• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Başbakan Erdoğan'dan şok açıklama

Başbakan Erdoğan'dan şok açıklama
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara mitinginde yüz binlere hitap etti.

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları:
 
Başbakan Erdoğan konuşmasına Ankaralıları selamlayarak başladı. Ankara'da türbeleri olan tüm ölülere rahmet diliyorum. 
Ankara demokrasinin, milli mücadelenin, Adnan Menderes'in şehri. Ankara yoksulların umudu bir başkent. Demorasi mücalesindeki mücadelenle iftihar ediyoruz. Hep birlikte Türkiyemizi büyütme mücadelesini büyüklerimiz verdiler. Biz milletçe çok çalıştık.
 
CHP HALKA ZULÜM ETTİ
 
Bu millet çok zor dönemler de yaşadı. CHP halka zulüm etti. CHP dönemini yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk'ün ölmünden sonra büyük bir zulüm başladı. Özgürlükleri kısıtladılar, ayrımcılık yaptılar, ırkçılık yaptılar. Dersim katliamını da bu CHP yaptı.
 
Adnan Menderes'e de o zaman aynı bugün bu kareşinize yaptıkları gibi saldırdılar. Yolsuzlukla suçladılar. 
 
Diktatörlerin olduğu ülkede sen bunları diyebilir misin? Kaçacak delik ararasın!
 
 
- Önce milli iradeyi, milletin reylerini idam ettiler. Sonra Adnan Meneres'i ve iki arkdaşını idam ettiler. 
 
- Merhum Menderes'i idama götüren bunun zeminini hazırlayan CHP neyse bugünkü de odur.
 
- CHPde isimler değişebilir. Solcu gibi milliyetçi gibi görünebilir. dindar görünebilir. ama chp kafası asla değişmez.
 
- Bunlar yakın zamnda çıktılar benim çiftçi kardeşime esnafa bidon kafalı dediler. göbeğini kaşıyan adam dediler, makarnacı kömürcü dediler.
 
- bunların zaten hiç acelesi olmadı ki bunlar o kadar yavaş ki ağustos böceği gibi 5 yıl yatarlar hiç acele etmezler. ufukta sandık görününce öyleaine çalışmaya başlarlar Ankara'da tembele oy yok. Ankara'da "yavaş" olana oy yok. Ankara'nın acelesi var. Hızlı becerikli, planı programı olan bir aday istiyor.
 
- Ankara'da bugüne kadar AK Parti'nin karşısına çok aday çıktı. Çok şey vaad ettiler. olmayacak şeyleri vaadettiler. suyu, otobüsü, metroyu bedava yapacağız diye çok olmayacak şey vaad ettiler. Ankaralı bunlara prim vermez.
 
- Şu anki aday Beypazarı'nda belediye başkanıydı. 10 kuruşlu suyu 25 kuruşa sattı. Arsenikli sülfatlı suyu benim kardeşime sattılar. 
 
- organ nakli yapar gibi aday trasnferiyle siyaset yapılmaz. dokuları uyuşmayan organlar bünyeye uyum sağlayamaz. ilkeleri ayaklar altına alarak siyaset yapılmaz.
 
- Bu CHP'nin genel müdürü 2011 seçimleri öncesi gitti Bursa'da bir yerel TV kanalında konuştu. ne dedi biliyor musnuz? Yüzde 40 alamazsak istifa ederim dedi. Peki ne aldı? Yüzde 26. istifa etti mi? 
 
- Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluktan hakkında klasör hazırladığını iddia ettiği kişiyi ihraç etti. Partiden yolsuzluk sebebiyle ihraç ettikleri kişiyi gitti İstanbul'a belediye başkan adayı yaptılar. Bi tane adam bulamadın mı ya? Hiç mi doğru dürüst adam bulamadın? Ankarada'da aynı şey işte.

http://www.istanbulhaber.com

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim