• BIST 9717.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Başbakan Erdoğan Niğde'de konuştu

Başbakan Erdoğan Niğde'de konuştu
Başbakan Erdoğan Niğde'de halka hitap etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Niğde'deki konuşmasında yine Fethullah Gülen'e yüklendi. Erdoğan Gülen'in yıllar önce Savaş Ay'a verdiği bir röportajdaki sözlerini, "Diyor ki; "Hz Cebrail iyi bir insandır ama kendisiyle tanışmış değilim. O gelip parti kursa ona dahi oy vermem." Bu yayınlandı. Akşam sesli ve görüntülü olarak yayınlandı. Ey bu örgüte destek veren benim saf temiz kardeşlerim. Daha ne kadar bunların yanında olacaksınız. Yahu Hz. Cebaril  parti kursa oyumu vermem diyen bir kişiyle daha ne kadar beraber olcaksınız? Hz. Cebrail parti kursa oyumu vermem ama CHP'ye mHP'ye oyumu veririm. Şu anda yaptıkları çalışma bu." sözleriyle aktardı.

GÜLEN NE DEMİŞTİ?

Gülen Savaş Ay'la röportajında hiç oy verdiniz mi sorusuna karşılık olarak bir kere oy vermiş olduğunu söylüyor ve sonrasında, "Cebrail aleyhisselamı çok severim aşık gibi. Hiç görmediğim bir melek. Ama o parti kursa ben onu da desteklemem. Benim için önemli olan Türk halkının vifak ve ittifakıdır" diyordu..  

CANLI AKTARAN: UMUT YAVUZ / ROTAHABER

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Daha oy pusulasını bulamayan adamdan idareci olur mu? Böyle bir zavallıdan yönetici olur mu? Milletin elleri bunların yakasında olacak. 

MHP'nin genel başkanı da çıkmış diyor ki. Nereye verirseniz verin ama AK Parti'ye oy vermeyin diyor. Bunlar bir türlü siyaseti öğrenemediler.

Bitlis'te beş parti bir olmuş. Duydunuz mu? CHP+MHP+BBP+DP bir tane daha vardı neydi adı onun. Neyse beş tane parti işte. Bu beşinin toplam oyu zaten yüzde 7.

Ya kardeşlerim... bak size bir şey söyleyim. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunu böyle biliniz. Bunların hepsini bir araya getirin hiçbir şey olmaz. Netice alırız zannediyorlar. Alamayacaksınız. CHP ve MHP ruh ikiziydi. Şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. Şimdi üç kafadar oldular. Bu üç kafadara üç koyun verin kaybedip gelirler. İnanın şurada keten çıbanında kaybederler. Bunların zaten işleri güçleri yoktu. Şimdi bir de kendilerini kaset ve montaj işine verdiler. 

Günlerdir hukuksuz dinlemeler ve moontajlar üzerinden siyaset üretiyorlar. TBMM'de grup salonlarından kaset siyaseti yapıyorlar. 

Önemli birşey anlatacağım. MHP milletvekili olan hatta Meclis başkanvekil olan bir hanfendi. 1998'de DYP vekiliydi. TBMM'de bir basın toplantısı düzenledi. Ne yaptı? Bir gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla yaptığı telefon konuşmalarını yayınladı. O gazete ayağa kalktı. O gazetenin dinlenen yazarı küplere bindi. O yazar konuşmaları yayınlayan vekile tazminat davası açtı. Dönemin parasıyla 15 milyar tazminat kazandı. Faiziyle birlikte 26 milyar tazminatı yargıtay onayladı. İşte bu dinlenen yazar o günleri unutmuş gibi kasetler üzerinden bize iftira atıyor. MHP ödenen tazminatı unutmuş. Ey MHP yatacak yerin yok. CHP'de ise varlığını zaten kasetlere borçlu bir yönetim var. 

BU genel müdür kendi genel başkanının görüntülü kasediyle genel başkan olmadı mı? O genel başkan da ne dese beğenirsiniz! Başbakan'ın bundan haberi vardı diyor. Sana yazıklar olsun ya. Benim bundan haberm olsa ben kalkar duymazdan gelir yarım saat değil bir iki üç saat o sosyal medyada kalmasını arzu ederdim. Anayasa tartışmalarını yaptığımız mecliste bakana talimat verdim ve yarım saatte sosyal medyadan indirdik. Aynı şey MHP'ye yapıldı onları da indirdik. CHP'nin diğer genel başkan yardımcısına yaptılar indirdik. Çünkü bizim kutsallarımızda inancımızda böyle birşey yok. Bizim değerlerimizde böyle bir şey yok. Çık meydanda sandıkta mücadeleni ver. Alabiliyorsan neticeyi al.

Sabah akşam gündemlerinde kaset var. Ağızlarında dillerinde iftira var montaj var yalan var. Merak etmeyin bu davaları tek tek açacağız. Dedim ya inlerine gireceğiz inlerine. Kaçmak yok! İnşallah bu illegal kasetler bu montajlar grup salonlarında dinletenlerden tazminatları toplayacağız. 

CHP Genel Başkanı YGS iftirasıyla 4 bin lira tazminata mahkum oldu. Ben de çok para aldım bu adamdan ha. Bizim Kayseri belediye başkanı da çok para aldı. Kayseri meydanında halkı sucuğa doyurdu. Ama anlamaz. İftira at tutmasa iz bırakır. Benle ilgili iftiralar attı yalanlar söyledi. Epeyce tazminat aldım. Bunları da inşallah uygun bir zamanda halkımızla paylaşacağız. Son 3 yılda sadece bir dava dosyası üzerinden 3 bine yakın kişiyi dinlemişler. 450 MHP'linin telefonlarını dinlemişler. CHP MHP BDP'yi il başkanlarını dinlemişler. Bakanları vekilleri.. Cumhurbaşkanını beni Genel Kurmay başkanını dinlemişler. Mahrem konuları bir yerlere servis etmişler. Şantajlar yapmışlar işadamlarına. Rant ve para geliyor. Parayı vermezsen yayınlarız diyorlar. Haraca bağlıyorlar. Hakim ve savcılara şantaj yapmışlar. Gazetecilere yazarlara şantaj yapmışlar. İşte bu telekulak çetesine 30 Mart'ta siz hesap soracaksınız siz!

Bunların ablalaarı imamları var. Cami imamı değil ha. Meydan imamı. Paralar toplarlar. Makbuzsuz para toplarlar. Akıbeti belli değil bu paraların. Bunların da hesabını soracağız. Sizin kapınızı çalanlara "Başka kapıya" deyin. Hanfendi başörtüsünü füruat olarak değerlendiren o hocadan dolayı mı buraya geldin deyin. Onlara deyin ki yüreğiniz varsa CHP'nin gölgesinde MHP'nin gölgesinde değil partinizi kurun öyle gelin deyin. Partinize de genel başkan arıyorsanız Pensilvanya'da zaten çağırın gelsin Türkiye'ye. Türkiye onun vatanı değil mi? Vatanıysa çıksın gelsin. Niye gelemiyor? Gelsin! Onun vatanı ABD mi? Çıksın gelsin. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var. Bu da sorulacak. 

Diyor ki; "Hz Cebrail iyi bir insandır ama kendisiyle tanışmış değilim. O gelip parti kursa ona dahi oy vermem." Bu yayınlandı. Akşam sesli ve görüntülü olarak yayınlandı. Ey bu örgüte destek veren benim saf temiz kardeşlerim. Daha ne kadar bunların yanında olacaksınız. Yahu Hz. Cebaril  parti kursa oyumu vermem diyen bir kişiyle daha ne kadar beraber olcaksınız? Hz. Cebrail parti kursa oyumu vermem ama CHP'ye mHP'ye oyumu veririm. Şu anda yaptıkları çalışma bu. Kampanyaları bu. Bunlara gerekli dersi inşallah 30 Mart'ta vereceğiz. İnşallah sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. 

30 Mart'ta sabah erkenden sandığa gidecek ve yeni Türkiye iradesine oy vereceksiniz. Büyük Türkiye'nin güçlü partisi AK Parti'ye mührü hep birlikte basıyor muyuz?

Dik duracağız. Ben de hiç eğilecek göz var mı! Biz bugüne kadar Allah'tan başkasına eğilmedik. Sadece rükuda eğildik. 

EY CHP'nin genel müdürü. Senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kaset tüccarı olur. Git sen kaset tüccarlığı yap. Bakın ben hakaret etmiyorum. Ondan olsa olsa kaset tüccarı olur diyorum. Biliyorsunuz Tahtakale bu işin merkezidir. 

Bunların Pensilvanya'daki hocası Türkiye'nin gücünü yükselttiğimiz için bizden rahatsız. Bunların dershanelerini kapattık diye öyle dediler biz reforme ediyoruz. Bunlar milletimizi adeta sülük gibi emdiler. Sülük bunlardan faziletlidir. Çünkü sülük zararlı kanı emer. Bunlar faydalı kanı emdiler. Bunlar büyük Türkiye'den rahatsızlar. Filistin davasından Mısır'dan Suriye'den mazlumlara sahip çıkmamızdan rahatsızlar. 

Yavrularınızı o dershanelerden almaya var mısınız? Bu devletin okulları niye var? Takviye kursu istiyorsanız biz ücretsiz olarak vereceğiz. Artık bu soyguna dur diyeceğiz. Bunların kimlerle hareket ettiğini kimlerin değirmenine su taşıdığını lütfen görün. 

18 yaşında şehit olan Esma kızımızın ruhunu şad edelim sandıklarda. Said Nursi de öyle diyor. Kendisini cezaevine atıp zulmettiklerinde bu ülkeden kaçmadı. Zalimler için yaşasın cehennem dedi. Aynı şeyi söylüyorum. Zalimler için yaşasın cehennem diyorum. Biz yolumuza inançla aşkla devam edeceğiz. 

www.istanbulhaber.com

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim