• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Başbakan Erdoğan: Bu meydanda montaj yok

Başbakan Erdoğan: Bu meydanda montaj yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Elazığ mitinginde konuşuyor. Konuşmasına gündemdeki ses kayıtlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, miting deki montaj olayları hakkında "Bu meydanda montaj yok" dedi.

Burada montaj yok.. Coşku var muhabbet var heyecan var. Elazığ iradesine bakanlarına başbakanına sahip çıkıyor. Siz gönlümüzün güvercinisiniz Gakkoşlar... Siz dert ortağısınız Gakkoşlar... Gakkom babacandır. Gözü de pektir. Mazluma yumuşak zalime serttir. Kalleşliği bilmez haşa merttir mert... Herkese Gakkomsun denilmez. Elaziz seni yürekten selamlıyorum. 

Bu yolda yalnız olmamanın gururunu yaşıyoruz. İmam hatipli bilesiniz ki başbakanınız sizlerle dim dik ayaktadır. 

Dün akşam uzman çavuş Musa Sumay şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. 

Bu benim Elazığ'a 16. gelişim... Bu CHP'nin genel başkanı Elazığ'ın yollarını bilir mi? MHP'ninki bilir mi? Bunların işi gücü de yok. Biz hem başbakanlık yapıyoruz hem Elazığ'a da 16 kez geliyoruz. Çünkü biz dertliyiz dertli biz sevdalıyız sevdalı. Elazığ'dan Gakkoşlardan ayrı yaşanır mı?

Bir kısım medya burnunun ucunu göremiyor. Hele hele bu manzarayı hiç akılları almıyor. Bu görüntüler montaj montaj montaj diyorlar. Tekrar soruyorum şu meydanda montaj var mı? Medya size sesleniyorum ha. Şu meydanda montaj var mı? MHP Genel Başkanına CHP Genel Başkanına onların yandaş medyasına açık çağrı yapıyorum. Bugün bu mitingden sonra Malatya var buyursunlar. Pazar günü Şanlıurfa'dayım.. Kayseri'ye Konya'ya ANkara'ya İstanbul'a gelsinler davet ediyorum. İzmir'e gelsinler... Söz veriyorum kürsüye çıkaracağım onları. Kürsüden seyretsinler. 

Elazığ'dan sesleniyorum... Eğer dürüstseniz eğer doğruysanız ey CHP'nin genel müdürü siyaset niye yapılır MHP'nin genel müdürü siyaset niye yapılır? Birinci olmak için yapılır. Seçimden bir numara olmak için yapılır. Batıda seçimi biri kazanamıyorsa pek durmaz gider. Şimdi soruyorum ben eğer bu seçimlerde partim birinci olmazsa genel başkanlıktan çekileceğim. Demek ki iyi yönetemedim. Ama şimdi diyorum ki CHP'nin genel başkanı eğer sen birinci olmazsan partiyi bırakıp gidecek misin? MHP'nin genel başkanı sen bırakacak mısın? Bırakamazlar... Çünkü bir kasetle geldi kasetle gideceği günü bekliyor. Diğeri de zaten ilk seçimlerde biz 34,5 ile birinci olduk MHP parlamentoya dahi giremedi. O günden bugüne koltuk sıcak bırakmıyor. Bırakamaz. Bunlar siyaset nedir bilmezler. Sadece hakaret ederler. İktidar oldu MHP DSP ANAP beş yıllığına geldiler 3 buçuk yıl kaldılar. Bırakıp gitti kaçtı. Niye bıraktın ya çalışsaydın ya. Bunların işi değil bu!

Ayrıntılar Geliyor...

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim