• BIST 9548.09
  • Altın 2491.998
  • Dolar 32.5073
  • Euro 34.5632
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başbakan Davutoğlu’ndan Tatvan Belediyesi’ne Ödülü

Başbakan Davutoğlu’ndan Tatvan Belediyesi’ne Ödülü
Bitlis'in Tatvan Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından AK Partili belediyeler arasında düzenlenen "Gençlik ve Belediye" temalı proje...

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından AK Partili belediyeler arasında düzenlenen "Gençlik ve Belediye" temalı proje yarışmasında ilçe belediyeleri kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu, bu yıl "Gençlik ve Belediye" teması kapsamında gerçekleştirildi. AK Partili belediyeler arasında gençliğe yönelik hazırlanan projeler ve hizmetler alanında yapılan yarışmada, Tatvan Belediyesi açmış olduğu bilgisayarlı muhasebe, doğalgaz tesisatı, ebru, el sanatları, filografi, gitar, halk oyunları, hat sanatı, Kur'ân-ı Kerim, kürtçe dil, resim, rölyef, saz, takı tasarım, temel sekreterlik hizmetleri, tıbbi sekreterlik, yaşlı ve hasta bakım elemanı yetiştirme kursları ile Türkiye geneli ilçe belediyeleri kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan ödülünü alan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bu gururun tüm Tatvan halkının olduğunu belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun takdim etmiş ödülü Tatvan halkı adına aldığını kaydetti. Başkan Aksoy, Tatvan Belediyesi olarak gençlerin her daim yanında olduklarını söyleyerek, "Biz Tatvan Belediyesi olarak gençlerimize her zaman gereken önemi veriyor ve yatırım konusunda önceliğimizi gençlere veriyoruz. Partimiz Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik ve Belediye" temalı yarışmaya belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz 17 mesleki ve sanat kursu ile katıldık. Gençliğe yönelik hazırlamış ve hayata geçirmiş olduğumuz bu projemiz, Türkiye geneli AK Partili ilçe belediyeler kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Ödülümüzü Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan aldık. Bir devlet büyüğümüzün takdimi ile ödül almak bizler için gerçekten onur ve gurur kaynağıdır. Bu gurur tüm Tatvan halkınındır. Ödülümüzü tüm Tatvan halkı adına aldım. İnşallah belediye olarak bu tip projelerimizi genişleterek daha çok gencimize ulaşacağız ve nice yarışmalarda derecelere gireceğiz" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NDAN TATVAN BELEDİYESİ'NİN STANDINA ÖZEL İLGİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ödül töreni sonrası dereceye giren belediyelerin katılımıyla gerçekleştirilen fuarı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Tatvan Belediyesi'nin standını da ziyaret eden Davutoğlu, Başkan Aksoy'dan Tatvan Belediyesi'nin genel ve gençlik hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Aksoy, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ayrıca kültür merkezi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu Hz. Muhammed (s.a.v.) yazılı filografi sanatıyla hazırlanmış tabloyu hediye etti.

Başbakan Davutoğlu’ndan Tatvan Belediyesi’ne Ödülü

Başbakan Davutoğlu’ndan Tatvan Belediyesi’ne Ödülü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim