• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül
Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında Gençlik ve Belediye konusunda yaptığı projelerle...

Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında Gençlik ve Belediye konusunda yaptığı projelerle Türkiye'deki yarışmaya katılan yaklaşık 850 AK Partili belediye içinden jüri özel ödülü almaya hak kazandı.

Ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu verirken, konu hakkında açıklama yapan Cahan, "Her kesimden herkesin mutlu olduğu bir belediye olmak adına çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentin tüm projeleriyle marka bir şehir olmak adına çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra insan odaklı projelere de imza atan Belediye bu konuda takdir topluyor. Gençlerin de mutlu olacağı bir kenti hedefleyen Belediye, örnek projelerinin meyvelerini aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda gençlerle ilgili projeleriyle jüri özel ödülü aldı. Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda yapılan törende AK Partili yarışmaya katılan yaklaşık 850 belediye içinde ödül almaya hak kazanan Başkan Cahan'a ödülünü ise Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi. Uşak Belediyesi aldığı ödülle gençlik projeleri konusunda AK Partili 6 il belediyesi arasında yerini aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde hemşehrilerimizin ve gençlerimizin mutlu olacağı bir kent olma yolunda başarılı bir şekilde çalışıyoruz" dedi. Cahan, "Belediyemizde göreve gelmemizin akabinde gece gündüz demeden güzel bir gelecek için durmaksızın çalışmaya başladık. Az zamanda büyük işler yaptık. Kentimizin geleceğine güzel yatırım yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çalışmalarımızda insan odaklı projelere de önem veriyoruz. Yaşlılarımızdan, gençlerimize, kadınlarımızdan engelli ve çocuklarımıza dek farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Gençler de bizler için her zaman özel bir noktada yer alıyor bu nedenle gençlik projelerimize ayrı bir parantez açtık" şeklinde konuştu.

Gençlere yönelik projelerde bu şekilde taçlandırılmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu dile getiren Cahan,"Gençlere yönelik projelerimiz AK Parti Genel Merkezimiz tarafından da son derece olumlu bulundu. Ülkemizde işleyişini sürdüren yaklaşık 850 il ve ilçe belediyesi arasından bu ödülü almak kentimiz için de son derece önemlidir. Ödülü hak eden belediyelere bakıldığında sadece 6 il belediyesi yer almaktadır. Biz de o belediyelerden birisiyiz. Bu ödülü almamıza vesile olan herkese ve ödüle layık gören genel merkezimiz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ederiz" diye konuştu.

Törenin akabinde Başbakan Ahmet Davutoğlu illerin standını gezdi. Davutoğlu Uşak Belediyesi standına da özel ilgi gösterdi.

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül

Başbakan Davutoğlu’ndan Başkan Cahan’a Özel Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim