• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başbakan Binali Yıldırım'dan gençlere çağrı: Teslim olun

Başbakan Binali Yıldırım'dan gençlere çağrı: Teslim olun
Diyarbakır'da kanaat önderleriyle buluştuğu programda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, PKK'lı teröristlere "Bu çıkmaz yoldan, karanlık yoldan geri dönün. Anne-babanızın çağrısına kulak verin, teslim olun.

Başbakan Binali Yıldırım Sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri buluşmasında konuştu.

Terör örgütüne katılan gençlere çağrıda bulunan Başbakan Yıldırım, "Gençlerimize bir çağrım var: Bu çıkmaz yoldan, karanlık yoldan geri dönün. Anne-babanızın çağrısına kulak verin, teslim olun. Gelin bu kutlu yolda hep beraber yürüyelim" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Gündemlerini bile kendileri belirleyemeyen, hakim güçlerin oyuncağı olan bu terör örgütlerinin hayatımızı karartmasına asla müsade etmeyelim. Bugün Diyarbakır yeter artık terörle anılmak istemiyorum diyor.

Diyarbakır, fidan gibi gençlerimizin toprağa düşmesini istemiyor. Gençlerimizin Türkiye için üretmesini, milletimizi ülkemizi en ileri seviyeye çıkarmasını istiyor.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN ÇAĞRI

Gençlerimize bir çağrım var: Bu çıkmaz yoldan, karanlık yoldan geri dönün. Anne-babanızın çağrısına kulak verin, teslim olun. Gelin bu kutlu yolda hep beraber yürüyelim.

Terör örgütünün çirkin yüzünü milletimize göstermeye çalışırken Diyarbakırlı esnafımızın yaralarını sarmayı ihmal etmedik. Terör mağduru ailelere 5 trilyon lira nakdi destek sağladık.

"GİDEN MAL GERİ GELİR, GİDEN CAN GERİ GELMEZ"

Bu acılar da geçecek ama kalıcı olan kardeşiliktir, birlik beraberliktiri. Terör olaylarından mağdur olan esnafa da önümüzdeki 6 ay için desteğimiz devam edecek. Giden mal geri gelir, giden can geri gelmez. Onun için kardeşiğimiz olmazsa olmazımız.

Polisimiz, askerimiz, korucularımız bayrağın dalgalanması, ezanın susmaması için göğüslerini sipr ettiler, toprağa düştüler. Her toprağa düşen fidan yüreğimize kor ateş gibi gelir.

"TÜRKİYE ARTIK AYAĞINA BAĞ OLAN BU TERÖRLE YOLUNA DEVAM EDEMEZ"

Tanışık Köyü'nde 16 vatandaşımız büyük bir felaketin önlenmesi için 15 ton patlayıcıya göğüslerini siper ettiler. Canlarını kaybettiler. Türkiye artık ayağına bağ olan, enerjisini tüketen bu terörle yoluna devam edemez.

Aramıza nifak sokmaya çalışanlara asla ve asla izin vermeyeceğiz. İnsanı sevmek onu yüceltmektir, halkla ve Hakk'la birlikte olmaktır.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim