• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başbakan Binali Yıldırım Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti
Başbakan Binali Yıldırım 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu mitingi için geldiği Niğde'de miting sonrası Niğde Belediyesini...

Başbakan Binali Yıldırım 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu mitingi için geldiği Niğde'de miting sonrası Niğde Belediyesini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen miting sonrasında Niğde Belediyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında Başkan Akdoğan'dan bilgi aldı. Belediye binası önünde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından karşılanan Başbakan Binali Yıldırım, karşılamada hazır bulunan AK Parti İl Başkanı, İlçe Başkanı, belediye meclis üyeleriyle tek tek selamlaştı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaret sırasında Başbakan Binali Yıldırım'a Niğde Belediyesinin yürüttüğü faaliyetler ve projeler hakkında bilgi sundu. Akdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken duyduğu memnuniyeti de ifade etti. Başkan Akdoğan, "16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları için ilimize gelen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Başbakanımız'ı şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, onore olduk. Başbakanımız'a ilimiz yatırımları ve projelerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın gerçekleştirdiği ziyarete Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de eşlik etti. AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da ziyaret sırasında hazır bulundu.

Ziyaretin anısına Başbakan Binali Yıldırım'la hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret son buldu.

Başbakan Binali Yıldırım Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim