• BIST 9489.28
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Başarılı Tekvandocular Sevinçlerini Kaymakam Nazlı İle Paylaştı

Başarılı Tekvandocular Sevinçlerini Kaymakam Nazlı İle Paylaştı
20-22 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Belek'te yapılan ve 18 ülkeden 257 sporcunun mücadele ettiği 2. Avrupa Çocuklar Tekvando Şampiyonasından Ayvalık'a...

20-22 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Belek'te yapılan ve 18 ülkeden 257 sporcunun mücadele ettiği 2. Avrupa Çocuklar Tekvando Şampiyonasından Ayvalık'a Avrupa Üçüncüsü olarak dönen tekvandocular başarılarının sevincini Kaymakam Namık Kemal Nazlı ve Gençlik Hizmetleri ve ilçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ile paylaştı.

Elde ettikleri Avrupa Üçüncülüğü ile ilçedeki spor camiasına büyük bir sevinç yaşatan sporcular Beyzanur Özdemir ve Elif Demirhat'ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde son derece gururlu duruşları ise dikkatlerden kaçmadı.

Sporcuların Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'ya yönelik gerçekleştirdiği ziyarette; Kaymakam Nazlı iki sporcuyla da yakından ilgilendi.

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonu ile Türkiye'de bu yıl 2.si düzenlenen ve erken yaşta uluslararası tecrübe kazandırmayı hedefleyen "2nd Kids European Taekwondo Championships" adlı uluslararası organizasyonda iki sporcunun başarılı antrenörü Volkan Sersan'ı kutlayan Kaymakam Nazlı, Avrupa Üçüncüsü sporcular Özdemir ve Demirhat'ın da başarılarının devamını diledi.

Başarılı sporcuların ziyaretlerinin ikinci etabı ise Gençlik Hizmetleri ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu'na yönelik oldu.

Bünyesindeki Ayvalık Spor Kulübünün iki tekvandocusunun elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, "Uluslararası Tekvando Antrenörü Volkan Sersan nezaretinde, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde yedi gün her yaş kategorisinde aralıksız çalışmalarını sürdüren, Uluslararası ve Ulusal başarıları bulunan ve Minikler kategorisinde son iki yıldır Türkiye Şampiyonlukları çıkartan Ayvalık Spor Kulübümüz bu yılda başarısını devam ettirmiş ve sporcularımızdan Beyzanur Özdemir ile Elif Demirhat Ayvalık spor tarihinde ilk defa bir Avrupa Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Sporcularımızın göstermiş oldukları performans ve elde etmiş oldukları bu güzel başarı bu sporda yetişen sporcularımızın gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarını göstermiştir. Sporcularımızı ve onları bugüne getiren antrenörümüz Volkan hocamızı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başarılı Tekvandocular Sevinçlerini Kaymakam Nazlı İle Paylaştı

Başarılı Tekvandocular Sevinçlerini Kaymakam Nazlı İle Paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim