• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Başarılı Sporculara Balık Dopingi

Başarılı Sporculara Balık Dopingi
İstanbul Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'nda çeşitli spor dallarında başarılı olan öğrencilere, Balıkçı Kenan Balcı madalya takdim etti.

İstanbul Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'nda çeşitli spor dallarında başarılı olan öğrencilere, Balıkçı Kenan Balcı madalya takdim etti.

Birçok spor branşında dereceye giren ve başarılı olan öğrenciler motivasyon amaçlı hem Türkiye'de ve dünyada tek olan Deniz Canlıları Müzesi'ni ziyaret ettiler hem de kendilerine başarılarından dolayı madalya takdim eden Kenan Balcı balık ikramının keyfini sürdüler.

Deniz Canlıları Müzesini özellikle eğitim amaçlı açtıklarını ve öğrencileri ağırladıklarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Balıkçı Kenan Balcı, aynı zamanda başarılı olan öğrencileri bu tarz etkinliklerle desteklemek gerektiğini söyledi. Kenan Balcı, "Sonuçta spor faaliyetlerinde birçok başarı elde etmiş olan gençlerimiz sağlık için balığın ne demek olduğunu biliyorlar. Biz de bu başarılarının devam etmesi ve gelecek olan nesillerimize de güzel denizlerimizi emanet etmek için paylaşımlarda bulunduk. Bu konuları da 1500 tane deniz canlısının sergilendiği Türkiye'de ve dünyada tek olan Deniz Canlıları Müzesi'nde paylaşmamız daha da anlamlı oldu. Hem öğrencilerimiz müzeyle ilgili merak ettiklerini sordular hem de bu kadar çeşit balığı bir arada görüp inceleme fırsatı yakaladılar. Gençlerimize her şey feda olsun. Yeter ki denizlerimizin kıymetini bilelim. Çünkü onlar bizim için ekmeden biçtiğimiz tarlalarımız ve gerçek madenlerimizdir" diyerek sözlerini tamamladı.

Öğrencilerin bu tarz bir etkinlikle birlikte mutlu olduklarını ve bugünü asla unutmayacaklarını dile getiren İstanbul Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın, "Öğrencilerimiz, ilde, ilçemizde ve Türkiye genelinde birçok başarı elde etti. Bu başarıları ödüllendirmek için onlara da bugün böyle bir etkinlik organize ettik. Sağ olsun Balıkçı Kenan Balcı da bize sponsor oldu. Hem deniz müzesini gezmiş olduk hem de çocuklar madalyalarını almış oldu. Yüz elliye yakın öğrencimiz çeşitli alanlarda basket, voleybol, futbol, hentbol ve bireysel yarışmalarda başarı ödülleri aldı. Öğrencilerimizin bu şekilde başarılı olmaları bizim için de bir gurur kaynağıdır. Biz Beylikdüzü "nün hem akademik anlamda hem de spor faaliyetlerinde en başarılı okuluyuz. Balıkçı Kenan Balcı'da bize her zaman destek oldu ve sponsorluğu ile beraber desteklerini devam ettiriyor. Desteklerinden dolayı da buradan kendisine tekrar teşekkürlerimi iletirim" dedi.

"BALIK, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BESİN KAYNAĞIDIR"

Çocukların beslenme konusuna çok önem verdiklerini söyleyen Ferdi Anıl, "Bizim zaten beslenme dostu okul projemiz de var. Meyve sebzelerin yanında balık bizler için olmazsa olmazımızdır. Hem fiziksel hem de zihinsel gelişimleri için balık çok önemlidir. Bu yüzden ehemmiyet vermek zorundayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim