• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başarılı projeler spor yapma bilincini artırdı

Başarılı projeler spor yapma bilincini artırdı
Şehitkamil Belediye Başkanlığınca yürütülen sportif projeler, toplumun herkesiminin sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazanmasına büyük katkı...

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca yürütülen sportif projeler, toplumun herkesiminin sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazanmasına büyük katkı sağladı. İlçenin 18 farklı noktasında yetişkinlere yönelik hizmet veren bayan ve erkek spor merkezlerinden 2017 yılının ilk 5 ayında 13 binin üzerinde vatandaş yararlandı.

7'den 70'e herkesin sağlıklı yaşaması için gerekli olan spor alışkanlıklarının artması adına birbirinden farklı sportif projelere ardı ardına başarıyla imza atan Şehitkamil Belediyesinde, 2017 yılında geride kalan 5 ayda yetişkinlere yönelik hizmet veren bayan ve erkek spor merkezleri adete doldu taştı. Fitness, pilates, step, aerobik, zumba, cimnastik branşlarında eğitimlerin verildiği spor merkezlerinde hafta boyunca farklı seans ve saat seçeneklerinin varlığı, spor merkezinden faydalanan üyeleri oldukça mutlu ediyor. İlçenin farklı lokasyonlarında faaliyetlerini sürdüren spor merkezleri, modern yapısı, son teknoloji spor alet, ekipmanları ve tamamı alanında uzman güler yüzlü eğitmenleriyle yaz aylarında da formda kalmak isteyen hanımların ve beylerin vazgeçilmez adresi olmaya devam edecek.

"Düzenli spor yapmak yaşam kalitesinin artmasına yardımcı oluyor'

Spor merkezleri ve spor okullarından faydalan kişi sayısının yıllara göre artış gösterdiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor merkezlerinin faaliyetleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren spor merkezleri ve spor okullarından faydalanan kişi sayısının yıllara göre büyük bir artış gösterdiğini memnuniyetle gözlemliyoruz. 2017 yılında ilk 5 aylık zaman diliminde sadece 17 yaş üstü hanımlara ve beylere yönelik hizmet veren spor merkezlerinden 13 binin üzerinde vatandaşımız yararlandı. Küçük, büyük, genç, yaşlı ayrımı yapmaksızın herkesin sürdürülebilir spor yapma alışkanlığı kazanması konusundaki arzumuzu birçok platformda dile getiriyoruz. Bu bağlamda sportif projeler gerçekleştiriyor, spor organizasyonları düzenliyor, her yıl nitelikli spor merkezlerini sporseverlerin kullanımına sunuyoruz. Düzenli spor yapmak, yaşam kalitesini artıyor ve geliştiriyor. Faydaları saymakla bitmeyen spor yapma alışkanlıkları aynı zamanda toplumsal sorumluluğu geliştiriyor. Birlikte olma, birlikte iş yapma ve bireyin toplumda kendisini belirlemesine olanak sağlıyor. 4 mevsim esasına göre farklı branşlarda faaliyet gösteren spor merkezlerimize sağlıklı, zinde ve mutlu bir yaşam için tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum."

"7'den 70'e herkes spor yapsın'

Şehitkamil Belediyesinin 7'den 70'e herkese farklı branş seçenekleriyle spor yapma imkanı sunduğunu belirten spor eğitmenlerinden Ülkü Demet Tek, spor merkezlerinde çalışma programlarının 365 gün esasına göre büyük bir titizlikle planlandığını söyledi. Spor eğitmeni Tek, "Şehitkamil Belediyemiz, spor faaliyetleriyle tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Temel cimnastik branşından faydalanan 4 yaşında bir öğrencimiz için tesislerin kapısı ne kadar açıksa formda kalmak ve sağlığını korumak isteyen bir yetişkin için de durum aynı. Bunun yanı sıra üyelerimize sunulan gündüz, akşam ve hafta sonu seans ile saatlerinin varlığı istisnasız herkesin nitelikli şartlarda spor yapmasına olanak sağlıyor. Biz spor eğitmenleri olarak "mazereti bırak harekete geç, spor yap" çağrımızı yeniliyor ve herkesi kendine özgü bir branş seçerek spor yapmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı projeler spor yapma bilincini artırdı

Başarılı projeler spor yapma bilincini artırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim