• BIST 9524.59
  • Altın 2495.084
  • Dolar 32.5109
  • Euro 34.7283
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı
Aydın'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile OKT Trailer Firması arasında imzalanan "Geleceğim Benimdir" projesi kapsamında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu...

Aydın'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile OKT Trailer Firması arasında imzalanan "Geleceğim Benimdir" projesi kapsamında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler karneleri ile emellerine de ulaştı. OKT Trailer Firması tarafından okulun başarılı öğrencileri karne hediyesi olarak bilgisayar, tablet, saat ve özel hediyelerle ödüllendirildi. Firmanın Genel Müdürü Hakan Maraş, ikinci dönemde başarılı olan öğrencileri yurt içi ve yurtdışı tatiline göndereceklerini belirterek öğrencilerin çok çalışmasını istedi.

Okulda düzenlenen toplantı ile Aydın'da ilk Türkiye'de ise örnek olan proje hakkında bilgi sunulurken, toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, Okul Müdürü Sami Yavuz ve davetliler katıldı. Bir yıl öncesine kadar kısıtlı imkanlarla eğitim öğretime devam eden okul 5 ay içerisinde gerek çevre düzenlemesi, gerekse derslik ve atölyelerde özel okulları aratmayan imkanlara kavuşurken Okul Müdürü Sami Yavuz, öğretmen ve öğrenci velileri katkılarından dolayı OKT Traier Firmasına teşekkür ettiler.

OKT Trailer firması olarak sadece araç üstü ekipman üreten bir firma olmaktan ziyade eğitime ve Aydın Sanayisinin geleceğine katkı sağlamayı amaçladıkları için böyle bir proje başlattıklarını belirten OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, şu anda Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne İSO 9001 Kalite Belgesi'ne kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. Kurum olarak iş etiğine duyarlı meslek sahibi kişilerin yetişmesine ilke edindiklerini kaydeden Genel Müdür Hakan Maraş, "Dönem başında okulun çevre düzenlemesini yapmakla başladığımız "Geleceğim Benimdir" projesi kapsamında gönüllülerimizle birlikte yaklaşık 250 kişilik ekiple okulumuzun sınıflarına kadar her yerde çalışma yaptık. Firmanın Genel Müdürü olarak ben de dahil olmak üzere hep birlikte okulun çevre düzenlemesinden sınıfların camlarının silinmense kadar tüm işlemleri geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağlamak ve onlara verdiğimizi değeri göstermek için severek yaptık. Ciddi başarı elde ettiğimize inanıyorum. Ve bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

YARIYIL TATLİNDE BİLGİSYAR, İKİNCİ DÖNEM YURTDIŞI TATİLİ

5 ay öncesine kadar Aydın'ın en mahrum okullarından biri olan ancak 5 ay önce OKT Trailer Firması tarafından başlatılan "Geleceğim Benimdir" projesi ile başına adeta talih kuşu konan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilk yarının sonunda karneleri ile birlikte emellerine de ulaştılar. Branş ve bölümlerinde başarılı olan tüm öğrenciler firma tarafından bilgisayar, tablet, kol saati ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken başarılı öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, OKT Trailer Genel Müdürü hakan Maraş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrencilere seslenen Genel Müdür Hakan Maraş, ikinci dönem başarılı olanların yaz tatilinde yurtiçi ve yurtdışı tatiline gönderme sözü verdi.

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Başarılı Öğrencler Karneleri İle Emellerine Ulaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim