• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başarılı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’nde burs desteği

Başarılı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’nde burs desteği
Öztimurlar İnşaat, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500...

Öztimurlar İnşaat, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500 TL burs verecek. Burs uygulamasını hayata geçiren Bursa Uludağ Üniversitesi, üniversite bünyesindeki herhangi bir bölümü tercih eden en yüksek puana sahip ilk beş öğrenciye aylık ortalama 500 TL burs desteği sağlanacak. Öğrencilerin 2,5 ortalama puanı tutturmaları ve sınıflarını geçmeleri durumunda bursları 4 yıl boyunca kesintiye uğramadan devam edecek. Ayrıca İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü birinci olarak bitirecek olan öğrenciye Öztimurlar İnşaat tarafından ayrıca 750 TL daha burs verilecek.

Rektörlük B Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, hayata geçirdikleri burs projesine Bursalı kurum ve kuruluştan destek geldiğini belirterek, "Bu projeye destek vermek, sahip çıkmak demek Bursa'ya sahip çıkmak demektir. Bursa'daki eğitim kalitesinin arttırılması adına yürütülen çalışmalara sahip çıkmak demektir. Eğer başarılı öğrenci Uludağ Üniversitesi'ne gelirse, üniversitenin de eğitim kalitesi yükselecektir. Bu eğitim kalitesi de kaliteli öğrencilerin mezun olması anlamına gelecektir. Kaliteli öğrenci de ileride çalışacağı firmalara katkı sağlayacaktır. Dolayısı ile firmalar bu projeye destek vermekle bir nevi kendilerine yatırım yapmış olacaklar." dedi.

BURSA İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Öztimurlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztimur ise öğrenci kalitesinin yükseltilmesinin çok önemli olduğunu anlattı. Özel üniversitelerdeki eğitim olanaklarının devlet üniversitelerindekine göre bir hayli yukarılara çıktığının altını çizen Öztimur, "Burs projesini bu anlamda da çok faydalı bir çalışma olarak görüyorum. Başarılı öğrenci demek başarılı eğitim demektir. Bizler de öğrencilere üniversitede kaliteli eğitim verilmesini istiyoruz. Firmamız için bile personel ilanı verdiğimizde o kişinin başarılarına ve tecrübesine bakıyoruz. Bu anlamda da başarılı öğrencilerin yetiştirilmesini vesile olacak bu projeyi destekliyoruz." şeklinde konuştu.

Cihan

Başarılı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’nde burs desteği

Başarılı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’nde burs desteği

Başarılı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’nde burs desteği

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim