• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başarılı Öğrenciler Çat Belediyesi’ne Konuk Oldu

Başarılı Öğrenciler Çat Belediyesi’ne Konuk Oldu
Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören başarılı 20 öğrenci, Çat Belediyesi'ne konuk oldu.

Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören başarılı 20 öğrenci, Çat Belediyesi'ne konuk oldu. Yeni belediye binasının tüm birimleri gezdirilen minik öğrencilere, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir refakat etti.

Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir ile belediye birimlerini gezen öğrenciler belediyenin işleyişiyle ilgili bilgiler edindi ve çalışanlara sorular sordu. Belediye binasını kat kat gezerek birimleri inceleyen öğrenciler, belediye çalışanlarının çalışmalarla ilgili anlatımları pür dikkat dinlediler.

Çat Belediyesi, Köseler Mahallesi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören başarılı Ana Sınıfı, 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerini ağırladı. Başarılı öğrenciler, belediye binasının tüm birimlerini gezdi. Yeni binayı çok beğenerek övgüler yağdıran öğrencilere, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir rehberlik etti. Gezi esnasında Okul Müdürü Burcu Bilgin, Sınıf Öğretmeni İsa Uzun ve Ceylan Akçelik de minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

Okulda öğrenim gören 20 başarılı öğrenciyi ödüllendirmek amacıyla Çat Belediyesi'ne bir ziyaret düzenlediklerini belirten Köseler Mahallesi İlköğretim Okulu Müdür Vekili Burcu Bilgin, ziyarete katkılarından dolayı Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'a teşekkür ettiğini belirtti. Minik öğrencilerin bu gibi gezi ve ziyaretler ile belediyenin işleyişi hakkında bilgiler edindiğine dikkat çeken Bilgin, "Sayın Başkanımızın eğitime verdiği önemli katkılar her kesim tarafından bilinmekte. Bu nedenle kendilerine sık sık ziyarette bulunmaktayız. Bu ziyaretimizde de minik öğrencilerimiz ile birlikte teşekküre geldik. Çocuklarımızı Belediye ve Belediye Başkanımızı görmekten, onunla tanışmaktan hayli mutlu oldular. Kendisine yeniden eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, minik öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, eğitime destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Çat'ın kültürel, sosyal ve eğitim alanında en iyi yerlere gelmesi için çalışma ve projeler ürettiklerine dikkat çeken Başkan Kılıç, "Çat'ın eğitim alanında bulunduğu noktadan da anlaşılacağı gibi desteklerimize devam ediyoruz. Bu gün bu güzel çocuklarımızın ziyaretleri beni oldukça mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum. Çat Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başarılı Öğrenciler Çat Belediyesi’ne Konuk Oldu

Başarılı Öğrenciler Çat Belediyesi’ne Konuk Oldu

Başarılı Öğrenciler Çat Belediyesi’ne Konuk Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim