• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başarılı güreşçilerden Bayramiç Belediye Başkanı Arslan’a ziyaret

Başarılı güreşçilerden Bayramiç Belediye Başkanı Arslan’a ziyaret
Çanakkale Onsekiz Mart Salonunda 25 Mart'ta gerçekleştirilen serbest sitil il seçmelerine Bayramiç ilçesi adına bireysel olarak katılan 12-13 yaş gurubunda...

Çanakkale Onsekiz Mart Salonunda 25 Mart'ta gerçekleştirilen serbest sitil il seçmelerine Bayramiç ilçesi adına bireysel olarak katılan 12-13 yaş gurubunda 10 sporcu seçmelerde 3 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ederek başarı elde etti. Sporcular, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Salonunda gerçekleştirilen serbest sitil il seçmelerinde, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçede görevlendirilen güreş antrenörü Ahmet Çaylan'ın 5 ay eğitim verdiği Bayramiç adına bireysel olarak katılan 12-13 yaş gurubunda 10 sporcu il merkezi, Ezine, Lapseki, Çan, Ayvacık, Umurbey ve Kepez'den katılan sporcuları saf dışı bırakmayı başararak 3 birincilik, 2 ikicilik ve 3 üçüncülük elde etti. Müsabakalarda başarılı olan güreşçiler Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Arslan'dan sporculara ödül

Güreşçilerin başarıları ile gururlandıklarını ifade eden Başkan Arslan, "Bayramiç halkı olarak sizlerin başarılarından dolayı gurur duyduk. Bundan sonrada Bayramiç'imizi en iyi şekilde temsil ederek , en iyi yerlere getireceğinize inanıyorum. Diğer spor dallarında çok başarılı olamamakta güreş kategorisinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Sizlerin bir kulüp altında müsabakalara hazırlanmanız için görüşmeler yapacağız. Sizleri Yeşil Bayramiçspor kulübü bünyesine almak için gerekli çalışmaları yapacağız. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Başarılarınıza katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi. Arslan ayrıca antrenmanlara katılan 20 sporcuya ayakkabı, mayo ve eşofman yaptırılması için talimat verdi.

Sporcular ise Belediye başkanı Sadettin Arslan'a başarılı olacaklarına dair söz verdi. Serbest sitilde 66, 74 ve 90 kilolarda birinci olan sporcular 1-2 Nisan tarihinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye gurup elemelerine katılacak. Elemelere katılacak olan Doğuş Dolgun, Serhat Tekin ve Emre Yılmaz dereceye girmek için mücadele edeceklerini ifade etti. İl seçmelerinde ikincilik elde eden Mert Konar ve İbrahim Caner Yılmaz ise gelecek yıllarda daha başarılı sonuçlar alacaklarını ifade etti.İl seçmelerinde Mehmet Güven, Yiğit Çelik ve Emre Alp Mutlu ise il üçüncüsü oldu.

Başarılı güreşçilerden Bayramiç Belediye Başkanı Arslan’a ziyaret

Başarılı güreşçilerden Bayramiç Belediye Başkanı Arslan’a ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim