• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:
Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa, üç yıl önce SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör'ün, iki ana modelden 16 ana modele çıkarak çok...

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa, üç yıl önce SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör'ün, iki ana modelden 16 ana modele çıkarak çok önemli bir performans sergilediğini söyledi.

Antalya Belek'te, SANKO İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Başak Traktör'ün yurt genelindeki bayileri, yetkili servisleri, üretim ve pazarlama birimlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıyı değerlendiren Paşa, "Başarılı geçen toplantıda, 2015 yılı yorgunluğunu atarken bir yılda neler yaptığımızı gözden geçirdik, 2016 yılı hedeflerimizi netleştirdik" dedi. Başak Traktör'ün, düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyeti yanında, yurt çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında, çiftçi dostu olduğunu belirten Paşa, "Başarılı geçen 2015 yılını değerlendirdik, 2016 yılı planlarımızı belirledik, netleştirdik. Bayi toplantımızda sadece neler yaptıklarımızı ve hedeflerimizi değerlendirmedik, Başak Traktör ailesi olarak bağlarımızı güçlendirdik" diye konuştu. Toplantının bayilerin, yetkili servislerin, üretim ve satış birimlerinin motivasyonlarını artırdığına inandığını anlatan Paşa, "Bu anlamda çok verimli bir toplantı yaptık. Kaliteden asla ödün vermeden, bereketin sembolü ve Türk çiftçisinin her zaman dostu olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜÇ YILDA İKİ ANA MODELDEN, 16 ANA MODELE ÇIKILDI

Başak Traktör olarak üç yılda iki ana modelden 16 ana modele çıktıklarını kaydeden Paşa, "Ar-Ge mühendislerinin çalışmaları sonrasında şu anda 70 varyantımız var. Kullanıcısına kolay kullanım, konfor, verimlilik ve yakıt tasarrufu sağlayan modellerimizin performansı ve gördüğü ilgiden memnunuz. Traktörlerimizin estetiği konusundaki çalışmalar sonucu, çiftçi ihtiyaçlarına uygun, 12x12 ve 24x24 şanzıman seçeneği eklendi. Arazi şartlarında lastik şişirilmesi, günlük bakımlarda zorunlu olan hava filtresi temizliği ve diğer ihtiyaçlar için kompresör ve 4x4 diferansiyel kilidi müşteri konforunu artıracak şekilde elektrikli kumanda ile opsiyonel olarak sunuldu. Ekipman bağlantılarında kolaylık sağlaması amacıyla kancalı kollar ve ekipman hassasiyet ayarını kolaylaştıran hidrolik orta kol opsiyonlar arasına eklendi. Traktör verimliliğini artıran, yakıt tasarrufu sağlayan radyal lastik uygulaması da sunmaya başladık. Türkiye'nin markası ve bereketin sembolü olan Başak Traktör, tarlalarda ve bahçelerde başak açtırmaya, çiftçiye bereketli hasat sunmaya devam edecek" dedi. Başak Traktör Pazarlama Direktörü Gökhan Bayramoğlu da toplantı kapsamında katılımcılara yeni traktör modellerini anlattı. Bayiler, traktörler hakkında bilgiler alıp modelleri inceleme fırsatı buldu. Bayiler, üç gün süren etkinliklerde Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma spor aktiviteleri ve futbol gösterisi ile izleyenleri büyüledi.

BAŞAK TRAKTÖR

Temeli 1914 yılında atılan Başak Traktör, 2012 yılında SANKO Holding bünyesine katıldı. Adapazarı'nda, 39 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 275 bin metrekare arazi üzerindeki fabrikada, yılda 10 bin traktör üretilebilecek kapasiteye sahip olan Başak Traktör, Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağının yanı sıra, ekonomik ve kolay ulaşılabilir yedek parça stokuyla çiftçisinin ihtiyacına yanıt veriyor. Tesiste traktörün motor, şanzıman, hidrolik gibi tüm ana parçaları işlenip üretilebiliyor. Yüzde 100 yerli sermayeyle üretim yapan Başak Traktör'ün, farklı segmentlerde 2x4 ve 4x4 çekişli 70 çeşit traktör modeli bulunuyor.

SANKO HOLDİNG

SANKO Holding'in temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahı ile atıldı. Dördüncü ve beşinci kuşağın işbaşında olduğu SANKO bünyesinde 14 bini aşkın kişi istihdam ediliyor. Tekstil, enerji, çimento, ambalaj, tarım ve iş makinaları, bilişim, finans, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul olmak üzere 11 sektörde faaliyet gösteriliyor.

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:

Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim