• BIST 9710.62
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor
Voleybol severlerin yakından tanıdığı ve 22 senedir profesyonel olarak voleybol oynayan Başak Koç, spor radyosu Radyo Spor'daki "Başak Koç ile Filenin Yıldızları"...

Voleybol severlerin yakından tanıdığı ve 22 senedir profesyonel olarak voleybol oynayan Başak Koç, spor radyosu Radyo Spor'daki "Başak Koç ile Filenin Yıldızları" programıyla voleybolun gündemini belirlemeye çalışacak.

Voleybol kariyerinin yanı sıra gazetecilik, yazarlık, program yapımcılığı, spikerlik, sunuculuk, ve anonsörlük de yapan Başak Koç, her hafta Perşembe günleri 16.30-17.30 saatleri arasında canlı yayınlanan programında, Türkiye ve dünyadan voleybol haberlerine yer verecek.

"VOLEYBOLUN İÇİNDEN HERKES, PROGRAMA KONUK OLUYOR"

Ülkemizin voleybol, bisiklet, triatlon, yüzme ve atletizm sporlarını anlatan tek kadın sunucu ve spikeri olarak adlandırılan Başak Koç, voleybol ailesinin üyeleri sporcular, antrenörler, yöneticiler, menajerler ve yazarları da programında konuk ediyor.

Aktif ve dinamik voleybol tutkusunun yön verdiği "Filenin Yıldızları" programına bağlanan Radyo Spor dinleyicileri, hem program yapımcısı Başak Koç'a hem de programdaki konuklara canlı yayında sorular yöneltebiliyorlar.

2015-2016 voleybol sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün formasını giyen ve Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde spor muhabirliği de yapan Başak Koç, Radyo Spor'daki "Filenin Yıldızları" programıyla birlikte voleybola olan ilgiyi artırmayı planlıyor.

BAŞAK KOÇ KİMDİR?

Türkiye'nin voleybol, bisiklet, triatlon, yüzme ve atletizm alanlarında tek kadın sunucu ve spikeri Başak Koç, profesyonel voleybol kariyeri boyunca milli takımın yanı sıra Eczacıbaşı Spor Kulübü, 75. Yıl Spor Kulübü, Işık Spor Kulübü, Şişli Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü formalarını giydi.

Milli voleybolcu, gazetecilik, televizyonculuk ve radyo programcılığı alanında ise CNN Türk 32. Gün programı; Eurosport, TRT Türk, PAL FM, Power Media Group, Galatasaray TV, Yeni Yüzyıl Gazetesi ve Radyo Spor'da görev yaptı.

Spor yöneticiliği alanında Vakıfbank Spor Kulübü'nde Genel Menajerlik görevini 2014 yılı içerisinde üstlenen Başak Koç, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Deneyimli sunucu Başak Koç; Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 1. Uluslararası Kıbrıs Bisiklet Turu, Balkan Salon Atletizm Şampiyonası, FMV Işık Okulları "Spora Işık Tutanlar" Ödül Töreni, 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme, "Birleşmiş Milletler Uluslararası Ekosistem" açılış toplantısı, Eskişehir "Türk Dünyası Kültür Başkenti" açılış toplantısı, Acıbadem Mükemmeliyet Merkezi açılışı, Triatlon İstanbul Cup gibi organizasyonlarda sunuculuk ve yarış anlatımı yaptı.

Cihan

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor

'Başak Koç ile Filenin Yıldızları' dinleyicisiyle buluşuyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim