• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Baş: "Bizler Bir Oldukça Bir Defa Kalkan Bayrak Bir Daha İnmez"

Baş: "Bizler Bir Oldukça Bir Defa Kalkan Bayrak Bir Daha İnmez"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Bizler bir oldukça, bir defa kalkan bayrak bir daha inmez" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Bizler bir oldukça, bir defa kalkan bayrak bir daha inmez" dedi.

Başkan Yusuf Baş, yeni yıl mesajında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Ülke ve millet olarak çok ağır sorunların yaşandığını belirten Baş, şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve yol arkadaşlarının kurduğu, hepimizin onurlu eşit birer vatandaşı olduğu Türkiye Cumhuriyeti çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunmaktadır. Gerek içeride gerekse dışarıda ülkemizin ve milletimizin birliğine yönelik saldırılar artarak devam etmektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin çok veciz ifadesiyle "Önce ülkem ve milletim" diyebilen Türk milliyetçileri olarak, bu ağır şartlarda hissettiğimiz tarihi sorumluluğun bilinci içinde hiçbir bahaneye ve mazerete sığınmadan, sorunların müsebbiplerini unutmadan ülkemizi ve milletimizi yeniden ayağa kaldırma gereğine inanıyoruz."

GÜN BİR OLMA, KENETLENME GÜNÜDÜR

Başkan Baş, mesajını şu ifadelerle bitirdi:

"Böyle ağır bir buhrandan sapasağlam çıkmak, yaralarımızı tekrar sararak güçlü ve huzurlu bir Türkiye hedefinde koşmak için; yıkılmamak, düşmemek gerekiyor. Bu hiç kuşkusuz; birlik ve beraberlikle, birbirimize tutunarak, birbirimizin elinden tutarak, düşeni kaldırarak mümkün olacaktır. Gün, bir olma, kenetlenme günüdür. Yüce Türk Milleti zor günlerde zor olanı başarmış bir millettir ve yine başaracaktır. Dışarıda fırsat kollayan hasımlarımız, onların yerli terör uzantıları ve herkes şunu çok iyi bilsin ki; sayısız Şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatan sahipsiz, Hilal'in son müdafisi bu millet çaresiz değildir. Türk'ün kolu bükülmez. Türk'ün yurdu bölünmez. Bizler bir oldukça, bir defa kalkan Bayrak bir daha inmez ve inmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor; Büyük Türk Milletine, değerli hemşehrilerime birlik, beraberlik içerisinde huzurlu, mutlu nice yıllar diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim