• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Barut: “Karataş Adana’nın Yükselen Değeri Olacak”

Barut: “Karataş Adana’nın Yükselen Değeri Olacak”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 2019'daki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'li yapıp ilçe belediyesiyle birlikte...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 2019'daki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'li yapıp ilçe belediyesiyle birlikte Karataş'ı Adana'nın yükselen değeri yapacaklarını söyledi.

CHP Karataş İlçe Danışma Kurulu toplantısı Karataş Belediyesi Etkinlik Salonu'nda yapıldı. Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanlarının da katıldığı toplantının açış konuşmasını Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün yaptı. Karataş'ta yapılan örgütlenme çalışmaları hakkında bilgiler veren Aygün, Karataş Belediyesinin hizmetlerinin CHP'nin oy oranını doğrudan etkilediğini vurguladı.

2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Karataş'ta CHP'nin oylarını artırıp Büyükşehir Belediyesi'nin kazanılmasına da önemli bir katkı sunacaklarının altını çizen Aygün, "Her an seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Karataş'ın büyük bir turizm potansiyeli olmasına rağmen siyasi iktidarların Karataş'ın gelişmesi için bir tek adım bile atmadığını söyledi. Karataş'ın makus talihinin Boğaçhan Ünal'ın belediye başkanlığında soysal demokrat belediyecilik anlayışıyla değişmeye başladığını vurgulayan Barut, Karataş'ın turizm, tarım ve balıkçılığa dayalı bir ekonomisinin olduğunu anımsattı.

İlçe halkının iktidarın uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle üç sektörde de faaliyet gösteren halkın önemli sıkıntılar yaşadığına dikkati çeken Barut, "Karataş'ı hak ettiği noktaya taşımak için Büyükşehir Belediyesi'ni de CHP'li yapmalıyız. İl Örgütü olarak önümüze koyduğumuz başarı kıstaslarımızdan biri de bu. Büyükşehir'i kazandığımızda ilçe belediyemizle birlikte Karataş Adana'nın yükselen değeri olacak" şeklinde konuştu.

Barut: “Karataş Adana’nın Yükselen Değeri Olacak”

Barut: “Karataş Adana’nın Yükselen Değeri Olacak”

Barut: “Karataş Adana’nın Yükselen Değeri Olacak”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim