• BIST 9645.02
  • Altın 2418.5
  • Dolar 32.5652
  • Euro 34.6991
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Bartın’da Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Bartın’da Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi
Bartın'da AK Parti Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Bartın'da AK Parti Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Bartın Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, eski il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantısında ilk olarak divan üyeleri belirlendi. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, "Düzenlediğimiz bu meclis toplantılarımız, birbirimizi daha iyi tanımak, hizmet ettiğimiz partimize ve davamızı daha iyi anlamak, hasbıhal etmek, bilmediklerimiz varsa buralardan öğrenmek, geçmişte yaptığımız faaliyetler hakkında bilgiler vermek ve yol haritamız nasıl olacağı hakkında istişareler yapmak için gereklidir. Bizim davamız demokrasi davasıdır. Bizim davamız Türkiye'nin bütünlüğü davasıdır. Bizim davamız milleti yüceltme davasıdır. Biz Türkiye'nin istikrarını, refahını, huzurunu, refahını ve emniyetini kendimize davamız olarak belirledik. Biz kimselere benzemeyiz. Biz farklıyız. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Milletimizin derdi ve meselesi bizim meselemizdir. Bize göre siyaset ise, millete hizmet için yapılır. Milletle birlikte yapılır. Gücünü milletten alarak yapılır. Bu dava o kadar büyük bir davadır ki, bu davanın karşısında adınızın, şanınızın, unvanınızın, makamınızın hiçbir önemi yoktur. Dava adamı olmak, bir şeyler kazanmaktan çok, bir şeylerden feragat etmeyi gerektirir. Büyük davalar büyük adımlarla yürünür" dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ise, "Salonun doluluğunu gördükten sonra, hanımlarımızın AK Parti davasına ne kadar çok sahip çıktığını görmek hepimizi gururlandırıyor. AK Partili hanımlar danışma meclisi toplantısında Dünya Kadınlar Günü kapsamında da düzenlenen etkinliğe hakikaten 400'ün üzerinde kişiyle bugün bu salonu doldurdular. Birileri bu kalabalıkların 4'te 1'ini toplayabilmek için matine ve konser düzenliyor. Buda AK Partili kadınların bu davaya, bu ülkenin geleceğine, çocuklarımızın geleceğine, milletin geleceğine sahip çıktıklarının bir göstergesidir" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, "Kadınlarımız sadece senede bir gün 8 Mart'ta hatırlanmamalıdır. Her gün hatırlanmalı, çünkü onlar toplumun yarısını teşkil eder ama, etkisi itibari ile toplumun tamamına nüfuz ederler. Bartın'da da nüfusun yarısından fazlası kadındır. Türkiye genelinde Bartın kadın nüfusunun en fazla olduğu ildir. Onun için Bartın'da kadınlar hakim durumdadır. İnşallah bizde onlara yakışır ve yaraşır güzel bir Bartın'ı inşa etmek için gece gündüz çalışmaya, gayret göstermeye devam ederiz. AK Parti kadınlara, sadece kadınlar gününde değer veren partilerden değildir. Kadın haklarının sözünü eden, sadece bunun propagandasını yapan bir parti değildir. Diğer partileri bilemeyiz. Ama biz kadın haklarıyla ilgili eksikleri 2002'den bu yana gideren bir partiyiz" dedi.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları tarafından başarılı kadınlara plaket takdim edildi. Son olarak, AK Parti Bartın Kadın Kolları Teşkilatı'nın icraatlarının anlatıldığı bir slayt gösterisi izletildi.

Bartın’da Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Bartın’da Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Bartın’da Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim