• BIST 9548.09
  • Altın 2491.062
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.4682
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü
Bartın, Şehit Uzman Çavuş Sinan Oruç'un defnedildiği günün akşamı bir şehit haberi ile daha sarsıldı.

Bartın, Şehit Uzman Çavuş Sinan Oruç'un defnedildiği günün akşamı bir şehit haberi ile daha sarsıldı. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Ortaklar Köyü'ndeki karakola bağlı Hapust Tepe Üs Bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Muttalip Soylu isimli asker ile birlikte Kozcağız'ın Eyüpoğlu köyünde yaşayan Piyade Komando Ayhan Erdoğan (25) şehit düştü.

Bartın bir gün arayla 2'nci şehit haberi ile sarsıldı. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Ortaklar Köyü'ndeki karakola bağlı Hapust Tepe Üs bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit düşen Piyade Komando Ayhan Erdoğan'ın Bartın'daki evine şehit ateşi düştü. Kozcağız Beldesine bağlı Eyüpoğlu köyünde oturan ailesine acı haber Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur tarafından verildi. Baba ve Recep ve anne Elmas Erdoğan'ın gözyaşlarına boğulduğu köyde şehidin ikiz kardeşi Reyhan'da sinir krizleri geçirdi. 28 gün sonra terhis olacağı ve 4 gün sonra da terhis işlemleri için Van'daki kabul toplanma merkezine teslim olmaya hazırlandığı öğrenilen Ayhan Erdoğan'ın askere gitmeden önce arabasına, "Vatan için gidiyorum. Senin için döneceğim annem" yazdığı görüldü.

Şehidin dayısı İrfan Dönmez büyük acı yaşadıklarını belirterek, "28 gün sonra terhis olacaktı. 4 gün sonrada memleketine gelmek için Van'da bulunan kabul toplanma merkezine gidecekti. Annesi ile de dün konuşmuşlar. Bugün tekrar aradıklarında bir türlü ulaşamamışlar. O zaman içlerine doğmuş. Şimdi de haberi geldi" dedi.

Bekar olan Erdoğan'ın ikiz kız kardeşi ile birlikte toplamda 3 kardeş oldukları öğrenildi.

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Bartın’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim