• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bartın TSO’dan, İl Genel Meclisi’ne Ziyaret

Bartın TSO’dan, İl Genel Meclisi’ne Ziyaret
Bartın TSO Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'u makamında ziyaret etti.

Bartın TSO Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'u makamında ziyaret etti.

Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ağartan İle Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Yaz yer aldı.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır hayırlı olsun dileklerinde bulunarak il genel meclisinin yerel bir parlamento niteliği taşıdığını belirtti. Çakır, ilin bütün sorunlarının bu meclisten geçeceğini ve ilin sorunlarına meclisin her anlamda vakıf olduğunu kaydederek çözüm aşamasında yapılacak tüm çalışmalarda meclise başarılar dilediğini ekledi.

Çakır, "Hem dünyada, hem ülkemizde ve hem de Bartın'ımızda ticari ekonomik ve teknolojik anlamda farklı gelişmeler oldu. Bu gelişmeler ışığında Bartın'ımızı daha ileriye taşıyacağız. Her zaman kalkınmanın özel sektör vasıtasıyla olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki süreç Bartın için çok ciddi fırsatları bünyesinde barındırıyor. Başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Ticaret Odamız ve sivil toplum örgütlerimizin aynı düşünceye sahip olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ortak paydalarının Bartın olduğunu ifade eden Çakır, "İl ve İlçeler genelinde, tarım, turizm, sağlık, eğitim, sanayi altyapısı, kültür, spor, sosyal hizmetler alanlarında önemli işleve sahip olan il genel meclisimiz ile ortak paydamız olan Bartın'ın gelişiminde birliktelik içinde çalışmalar gerçekleştirerek daha iyi noktalara taşıyacağımız inancındayım" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan dursun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılacak projeler hakkında karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşılması ile ziyaret sona erdi.

Bartın TSO’dan, İl Genel Meclisi’ne Ziyaret

Bartın TSO’dan, İl Genel Meclisi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim