• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Bartın TSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Kutlama Ziyareti

Bartın TSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Kutlama Ziyareti
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyesi...

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ağartan, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Yaz ile Genel Sekreter Mustafa Soyal, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ile emniyet birimlerine ziyarette bulundu.

"HUZUR VE GÜVEN VERİYORSUNUZ"

Gerçekleştirilen ziyarette Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü tebrik eden Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, büyük bir özveri ile çalışan polislerin insanlara huzur ve güven verdiğini belirterek, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan emniyet güçlerimizin kuruluşunun 171'inci yıldönümünü tüm yönetim ve meclisim adına kutluyoruz. Bu haklı gururu yaşayan sizlerin huzurunda tüm emniyet görevlilerinin mutluluğunu paylaşmak istedik. Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz" dedi.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Emniyet teşkilatının yanında olduklarını kaydeden Çakır, "Bartın'ın en büyük sivil toplum kuruluşunun temsilcileri olarak da kurumsal işbirliği gerektiren konularda Emniyet teşkilatımızın her zaman yanında olduğumuzu ayrıca belirtmek isterim. Türk Polis teşkilatının ve Bartın Emniyet Müdürlüğü Personel; polis ve müdürlerinin polis günlerini kutlar, görevleri başında şehit düşen polislerimize yüce Allah'tan rahmet dileğiyle şükranlarımızı sunarız"diye konuştu.

"BİZLERİ MUTLU ETTİNİZ"

Bartın TSO heyetinin nazik ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirten Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, "Her zaman bizleri yanında olarak tüm proje ve çalışmalarda bizlere destek veren Bartın TSO olarak sizler bugünde anlamlı ziyaretiniz ile bizleri mutlu ettiniz. Bartın iş dünyasının temsilcilerinin desteğini yanımızda hissetmek, bizlerin çalışma motivasyonunu yükseltecektir. Tüm emniyet mensupları adına sizlere teşekkür ederim" dedi.

Bartın TSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Kutlama Ziyareti

Bartın TSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Kutlama Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim