• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Baro Başkanı Han, MHP İl Başkanı Kalı’dan destek istedi

Baro Başkanı Han, MHP İl Başkanı Kalı’dan destek istedi
Malatya Baro Başkanı Enver Han, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar...

Malatya Baro Başkanı Enver Han, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Dr. Ömer Faruk Kalı'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Baro Başkanı Enver Han, ziyarette yaptığı açıklamada atamanın Malatya'ya hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.

"Sayın başkanımız ve ekibinin desteklerini bekliyoruz"

Han, "Bora Başkanlığı olarak hayırlı olsun ziyaretine biraz geç geldik. Sağlık sorunlarımızdan kaynaklandı bu durum. Görevinizde başarılar diliyorum. Demokrasinin vazgeçilmezi siyasi partiler, demokrasinin Ülkede sağlamlaşması, yer tutması siyasi partilerle olur. Bu yolda sayın başkan Kalı ve ekibini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Geçmiş süreçte cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi referandumu yaşandı. Şimdi ise uyum yasaları var. Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer partilere önemli görevler düştüğünü düşünüyorum. Bizler baro olarak hukukun üstünlüğünü savunan yargı kuruluyuz. Dolayısıyla bizler hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı ve bağımsız savunma konusunda yapılan düzenlemelerde sayın başkanımız ve ekibinin desteklerini bekliyoruz. Tekrar tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum yeni görevinizde" dedi.

"Genel başkanımız gerekli destekleri her zaman vermektedir"

Malatya Bora Başkanı Enver Han'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Kalı ise yaptığı açıklamada, "Sağlık sorunlarınızdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Baro hukukun temel taşlarındandır. Bizlerde bu konularda sizlerin gerekli desteklerinizle, daha düzgün siyaset desteği ile birlikte daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. MHP olarak devletimizin ileri gitmesi için, hukukun daha sağlam taşlara oturması için MHP Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli gerekli destekleri her zaman vermektedir. Uyum sürecinde de 15 Temmuz "da ki referandumda da Türkiye'nin bekası, bütünlüğü için MHP her zaman doğru tarafta ve devletimizin bütünlüğünde hareket etmiştir" İfadelerini kulandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim