• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Baro Başkanı Er: "Çocuklarımız için yeni projelere adım attık"

Baro Başkanı Er: "Çocuklarımız için yeni projelere adım attık"
Mersin Barosu Başkanı Ali Er, baro olarak, çocukların geleceğine yönelik örnek olacak yeni projeleri hayata geçirmek için adım attıklarını söyledi.

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, baro olarak, çocukların geleceğine yönelik örnek olacak yeni projeleri hayata geçirmek için adım attıklarını söyledi.

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ve ASPİM Çocuk Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Bahadır Sarı, Mersin Barosu Başkanı Ali Er'i ziyaret etti. Ziyarette, Mersin Barosu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün, çocuklar için yapılacak olan yeni çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Baro Başkanı Er, Mersin Barosu olarak kurumlarla işbirliği yapıp, çocuklar için güzel ve örnek olacak çalışmalara imza atarak hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Özellikle Sevgi Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarımız için eğitim desteği projemizi çok önemsiyoruz. Şimdi de yeni projeler için neler yapabileceğimiz konusunda görüşmelerimizi yapıyoruz. Mersin Barosu olarak, sosyal sorumluluk projeleri konusunda gönüllü çalışmalara her zaman örnek adımlar atıyoruz. Birlikten güç doğar düşüncesiyle kurumlarla birlikte el ele verip, geleceğimizin teminatı, en önemli varlıklarımız, hayattaki en büyük dayanağımız olan çocuklarımız için yeni projelere başlama hazırlığındayız" dedi.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Ruşen Ayşen Ayılgan ise "Çocuklarımızın geleceğine bir nebze olsun katkı sağlamak ve toplumda çocuklarımız konusunda farkındalık oluşturmak önemli görev ve sorumluluğumuzdur. Gerek Çocuk Hakları Merkezi olarak, gerekse kurumlarla işbirliği yaparak, çocuklarımızın temel gereksinimlerinin sağlanmasına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, Mersin Barosu ile birlikte yapmış oldukları işbirliğinin, çocukların eğitimine ve gelişimine büyük katkı sunacağını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim